Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Dana Puchalská
						8.3.2020 20:08
						Marie F. Je to dobrota, že ano? A je neustále po ruce. 

Marie Faldynová
						8.3.2020 18:19
						Já takhle mlsám cibulovou nať- stačí cibuli s výhonkem strčit do kelímku s vodou a máte natě pro celou rodinu.

Dana Puchalská
						8.3.2020 03:19
						Dámy, je neděle a já přicházím s odhalením fotohádanky. Ano, je to opravdu mladý česnek. Jelikož, jsem mlsná a česnek mám ráda, dávám každý rok pár stroužků do květináče. To je panečku dobrota, nadrobno nasekaný na chlebu s máslem či škvarky. 

Libuše Křapová
						7.3.2020 20:58
						Tipla bych také, že je to nejspíše česnek. Také podovně lezpu konvalinky :-) S tím obalem na nožce

Marie Faldynová
						7.3.2020 20:41
						Vypadá to jako česnek, ale není to nakonec zázvor? Zkoušela jsem ho pěstovat v květináči a do podzima měl malé hlízy.

Dana Puchalská
						7.3.2020 16:45
						Honzík to není. :-) 

Květa Řičánková
						7.3.2020 16:12
						Je to květinka Honzík.

Vladislava Dejmková
						7.3.2020 14:50
						Na první pohled ně napadl česnek, ale první nejsem. Logicky si myslím, že si málokdo strčí česnek na balkoně do květináče. Takže jako druhý typ nějaká kytka z cibulky. 

Miluše Hasenohrlová
						7.3.2020 14:38
						Myslím,že je to česnek,jako Eva.Na zahradě nám už vylezl.Doufám,že ho nepoškodí mráz.

Dana Puchalská
						7.3.2020 12:14
						Zítra bude odpověď. :-) 

Načíst starší příspěvky