Jitka Caklová
13.3.2020 18:07
Mladík na foto se mi jeví, jako zralý tři-pětatřicátník a paní, pokud je to maminka, tak jí na létech přidávají bílé vlasy v jednoduchém účesu. Jak asi budou vypadat dnešní pětatřicetileté mladé maminky za 30-35 let.
Božena Vostalová
13.3.2020 15:50
Jak vypadá správná maminka?
Olga Škopánová
12.3.2020 16:53
Jen malá poznámka ta paní na fotce vypadá jak babička a ne matka dospělého muže.
Jana Šenbergerová
10.3.2020 22:28
Syny nemám a dcery jsou daleko a samostatné. Víme o sobě, ale žijeme si své životy. Nikdy jsem neměla potřebu plést se jim do života a ony by si do něho ani mluvit nedaly, jsou po matce. :-)
Jitka Caklová
10.3.2020 21:50
A tuhle znáte? To se takhle potkají dvě paní: Ahój, jak se máš a co děti? Ále ani mi nemluv, moc jim to neklape, co já se do nich namluvím! A co tvoje děti? No, copak holka, ta se dobře vdala, ten její jí se vším pomáhá, o děti se umí postarat, no má se s ním dobře. Ale kluk ten se blbě oženil, co té svojí doma nepomůže, to sama neudělá a představ si i děti hlídá, aby mohla rajzovat.
Zdenka Jírová
10.3.2020 20:50
Je to smutná pravda. Moje přítelkyně má starší dceru a mladšího syna. Oběma mluví do života, i když každému jinak. Vdané dceři vyčítá, že se s mužem nerozvedla a synovi do nedávna říkala jeho dětskou přezdívkou Panenka. Syn je vdovcem, je mu 49 let a maminka mu vaří téměř zadarmo, chodí mu mýt okna do jeho bytu, přestože je jí 75 let. Dceru nemá ráda, protože jí neposlechla.
Olga Škopánová
10.3.2020 18:57
Myslím, že nejlepší je nemluvit do života ani dospělé dceři ani synovi.
Soňa Prachfeldová
10.3.2020 17:41
Proč je tak rozdílný postoj ve vztahu matka-syn , matka - dcera. Když je vdaná dcera často u matky, nebo matka u dcery je to bráno úplně normálně a zeť se přizpůsobí většinou, dokonce jsou i případy že si s tchýni rozumí, někdy až moc. Když ženatý muž by byl tak často u matky, nebo ona u něho, hned je to nenáviděná tchýně, která žárlí na snachu a naopak. A mámy dokáží dělat své dceři, nebo synovi pomyšlení a oni to využívají. Mám 3 syny , všichni si žijí samostatně s partnery, ten nejmladší se ženil v 34 a byla jsem šťastná, že jsem se zbavila péče . To nemyslím zle, jen je dobré když mladí již žijí svůj život podle svého a rodiče též. Vzájemně si pomoci , když je zapotřebí . Matky a jejich děti dospělé ať syn či dcera pokud neumí žít bez sebe, to je pak špatné.
Miluše Hasenohrlová
10.3.2020 15:17
Jsem ráda,že ani jedna z mých dcer,nemá tzv. mamánka.Musela by určitě vše dělat podle maminky....
Zuzana Pivcová
10.3.2020 11:09
Vnímala jsem z vnějšího pohledu 2 takové případy - jeden v Karlíně, kde jsem pracovala, druhý v Bohnicích. Vždy se jednalo o poměrně starší matku, která chodila se synem, ať už nakupovat nebo na tramvaj či autobus. Těch synů mi bylo upřímně líto. Když pak matky zemřely, bylo těm mužům možná 35 - 40 let, ale v obou případech jsem je však později nezaznamenala s partnerkou. Pokažený život. Nejhorší je, když si některé ženy svým synem opravdu nahrazují manžela, nemám na mysli přímo incest, ale stačí do společnosti.
Načíst starší příspěvky