Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Jírová
17.3.2020 00:21
Moc hezký článek, takový hřejivý. Například jméno českého vědce, který se významně podílí na léku proti coronaviru p.Cihlář / ani nevím, jestli je jméno správné, zaslechla jsem to jen jedenkrát krátce a neznám titul/ se opravdu skoro nemluví, přestože nám Američani slíbili, že díky jeho spolupráci na léku, dostane ho Česko mezi prvními. To ovšem notorické "rejpaly" nezajímá, jejich heslo je " čím hůř, tím líp".
Jitka Caklová
16.3.2020 16:08
Mně se článek líbí a vnímám to jako Ján Zábranský. Také nemám důvod cokoliv zpochybňovat, obzvláště v dnešní době. I kdyby to byl údaj zpochybnitelný, tak optimismus je na místě a není vyloučeno, že za rok to může být skutečnost. Moc nám to všem přeji ♥
Karel Boháček
16.3.2020 15:29
Honzo, musím to popírat a ohradit se. Takové líbivé nepodložené lži tu nemají co dělat. Pak zrušte raději statistiku a raději se dívejte a ptejte okolí. Jedině ta nezaměstnanost klesla - to uznávám.
Ján Zábranský
16.3.2020 14:17
Co to je za virus v hlavách lidí, v reakci na článek okamžitě popírat, srovnávat, hledat "mouchy", proti argumenty.....děkuji paní Hofmanová za článek.
Jitka Caklová
16.3.2020 11:57
Vždycky se v kupě špatného dá nalézt zrnko dobrého a to rozvíjet, jinak by jsme tu už dávno nebyli ♥
Dana Puchalská
16.3.2020 11:44
Karle, statistika věda je, má však divné údaje,..... A o tom to je.
Jitka Caklová
16.3.2020 11:25
Díky za článek. Jsou i dobré zprávy, jen je chtít slyšet. Díky internetu jsem si mohla poslechnout https://www.youtube.com/watch?v=OyTHjuKaa0k
Svatava Páleníková
16.3.2020 11:03
Děkuji, dobrý ch zoráv není nikdy dost, v této době zvláště.
Věra Ježková
16.3.2020 09:26
Děkuji za snahu vnést trochu optimismu do neradostných dnů. Výběr je dobrý, ač mne se převážně netýká. Uvědomuji si, že bez internetu bych byla teď hodně osamělá. I když sama umím být a bývám ráda. Občas. S prominutím, pobavila mě ta „větší polovina“. :-)
Karel Boháček
16.3.2020 09:14
Tady někdo nečte noviny. Jsme na prvním místě v pití tvrdého alkoholu a to nejvíce u mladistvých v Evropě. Mladí nejvíce kouří elektronické cigarety. Zajímalo by mně kde se dělají takové statistiky.