Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Irena Mertová
26.3.2020 07:45
Plním úkol č. 5 - dám na FD. A podobný kompotopudink jako udělala Eliška M., dělávám taky...
Eva Mužíková
26.3.2020 03:33
Úkol č.7 splněn...... A jdu spát
Eva Mužíková
26.3.2020 02:43
Úkolč.3 splněn, chlebová polévka
Eva Mužíková
26.3.2020 02:07
Úkol č.5 splněn
Jana Šenbergerová
25.3.2020 20:50
Úkol č. 2 splněn. Zavolala jsem přátelům, kteří před mnoha lety bydleli v našem domě, ale přestěhovali se do Luhačovic. Určitě jsem je potěšila, ale zároveň přinesla smutnou zprávu o úmrtí našeho společného známého. Daří se jim dobře, jen se trochu bojí o svou dceru, která žije a pracuje ve Španělsku. Naštěstí může také využít možnost práce z domu. Zítra zavolám vzdáleným kamarádkám.
Jan Raška
25.3.2020 20:34
Úžasné. Potvrzuji to, co píšete v komentářích níže. V našem redakčním systému se sešlo velké množství příspěvků, které vycházejí právě z této naší "hry". A musím konstatovat, že všechny jsou bezvadné. Postupně je budeme vydávat, Zuzka si mákla, na dálku ji zdravím a děkuji! Zuzce i vám všem. Už vymýšlím úkoly na příští týden, tedy jestli ještě chcete :-). Přeji pěkný večer!
Jan Zelenka
25.3.2020 19:43
Tak konstatuji, že já mám splněné všechny body až na šestku, Cvičit nebudu, to už jsem vysvětlil. Recept jsem vložil a bod č. 1 - průběh dne jsem právě dopsal a budu ho vkládat ráno. Všem hodně sil a tvůrčí inspirace.
Eliška Murasová
25.3.2020 19:06
Ukol č.2 splněn, zavolala jsem mé švagrové, byla potěšená. 6, cvičení, ano snažím se aspoň trochu každý den. 3 recept- udělala jsem bleskový mls -nastrouhaná frenštátská jablíčka z mražáku, krátce povařit, přidat vanilkový pudink a za horka dávat-piškoty, na to kompotopudink a zase piškoty a furt opakovat. Do druhého dne v lednici. Se šlehačkou skvělé, v nouzi dobré i bez.
Elena Valeriánová
25.3.2020 18:18
Úkol číslo 1 - SPLNĚNO
Vlasta Ladýřová
25.3.2020 15:51
Splněn bod 2. Zavolala jsem známé Heleně,
dlouho jsme se neviděly ani o sobě neslyšely. Byl to příjemný hovor,protože jsem se dozvěděla o jejím nově narozeném vnoučkovi Matyáškovi. Tak dostala pětiletá Karolínka bratříčka. Helenu evidentně potěšilo, že si mohla o této události popovídat.Tak mi zůstal příjemný pocit v duši, že jsem někomu udělala svým telefonátem radost.
Načíst starší příspěvky