Foto: autorka
Jmenuji se Albert VI.
24. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
26.3.2020 23:38
My oba děkujeme Honzovi i děvčatům za milý komentář. Zuzko. Albík nic neslavil, jen testoval nové pivo z blízkého pivovaru. je škoda, že fotka není aktuální, Albík totiž měl teď v březnu 2. narozeniny. Haf.
Jan Zelenka
26.3.2020 21:30
Alberte i Jitko, mějte se pokud možno dobře v těchto blbých dnech. pěkný článek.
Eva Mužíková
24.3.2020 23:20
Alberte, jsem opravdu potěšená, že jsi se zase ozval a podal nám " hlášení". Je to stejně zvláštní, kdykoliv tvé řádky čtu, uvědomuji si, že za nimi opravdu vnímám tebe pejsku..A tak to má být. Opatruj svoji rodinku a zase se někdy ozvi. Bertice
Jana Šenbergerová
24.3.2020 18:58
Alberte, každý nemá takového šikovného mluvčího. Přeji ti, ať tvá smečka dobře prospívá, ať už s pivem, nebo bez piva.
Alena Vávrová
24.3.2020 18:33
Ahoj Albíku, psaní i přání moc potěšilo!! Takže přeji nápodobně tobě i celé tvé smečce jen to nejlepší, hlavně zdraví ♥
Naděžda Špásová
24.3.2020 16:05
Albíku, děkujeme ti za přání, taky doufám e, že to nebudete nadlouho. A tobě taky přejeme dlouhý a spokojený život plný kostí a dobrot. ▼・ᴥ・▼
Zuzana Pivcová
24.3.2020 13:54
To je dobře, že se náš západočeský zpravodaj zase přihlásil. Koukala jsem v první chvíli na tu lahev, co to Albík slavil. :-D
Dana Puchalská
24.3.2020 13:15
Alberte, krásně jsi tuhle podivnou dobu shrnul. Takže přeji nejen Tobě, ale celé lidské smečce, která Tě má ráda jen to nejlepší. :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci