Tak tohle jsem býval já, archiv autora
Úkol č. 7 - Kam až paměť dosáhne
25. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
26.3.2020 15:56
Hezké vzpomínání. Nejvíce mě oslovil závěrečný působivý úryvek z Návratů.
Eliška Murasová
26.3.2020 12:53
Něčí vzpomínky vyvolávájí naše vzpomínky. A tak jsem si vybavila podobnou situaci, očkování ve sklepě, přistiženi sousedkou a následně výprask, který jsem brala jako velkou křivdu, nic zlého jsem neudělala.
Eva Mužíková
26.3.2020 11:12
Jendo, jako by jste se tenkrát před lety díval u nás doma za stodolou, do naší dětské skrýše z borových větví. Ty tam na fůře přivezl tatínek a nám tak udělal velkou radost. Co se tam odehrávalo to je podobné jako u vás. Lékařské prohlídky jasně vedly.:)))
Soňa Prachfeldová
26.3.2020 10:15
Hrátky nás provázejí životem od narození do smrti. Jsou veselé i smutné, tragické i komické, jako je život sám.
Anna Potůčková
25.3.2020 18:02
Jo, vzpomínky nám nikdo nevezme a to je moc dobře! Moc hezké vzpomínání !
Helenka Vambleki
25.3.2020 17:59
Ano, vzpomínejme, to jediné nám nikdo nemůže vzít. A pokud je nepředáme dál, odejdou s námi.
Zuzana Pivcová
25.3.2020 15:15
To je moc hezké a ten citát o vzpomínkách jsme měly, jedna z nás, buď sestra nebo já, napsán od někoho v památníku. Samozřejmě, že tehdy pro nás jako pro děti to nemělo zdaleka takovou sílu vyjádření jako pro mě dnes. Máte plno hezkých vzpomínek a mimochodem, na té roztomilé fotce bych Vás tipla skoro na holčičku.
Věra Ježková
25.3.2020 15:14
Jendo, víš, že mám tvé vzpomínání ráda. Čtené i vyprávěné. Teď se budu muset nějakou dobu spokojit jen s tím čteným. Je moc dobře, že máš spoustu hezkých vzpomínek. Vracej se k nim, když současnost příliš nepřeje hezkým zážitkům. Věřím, že zase bude líp. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci