FOTO: archiv autora
Můj den v krizi s rituály
28. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
31.3.2020 20:12
Vtipně i poeticky popsaný den.
Snad tu bestii létající vzduchem zahubí teplé počasí, abychom zase mohli žít, jak jsme byli zvyklí, a scházet se s těmi, které máme rádi.
Soňa Prachfeldová
28.3.2020 22:54
Opakování je matkou moudrosti se říká. Jenže je zapotřebí také trochu sjet z vyjetých kolejí. Zase ne moc, abychom nebyli nemilé vykolejení. Tak vydržme a bude i vínko s přáteli .
Hana Rypáčková
28.3.2020 20:32
Můj kamarád je knihomol a docela si "lebení"...Samota mu nevadí. Mně vadí...
Anna Potůčková
28.3.2020 18:44
Ráda jsem si Jendo Tvůj článek přečetla. Myslím, že je moc dobře, že máš pejska, se kterým se musí párkrát za den jít ven. Hladím čubinku také !
Naděžda Špásová
28.3.2020 17:20
Jendo, nejdříve se vyjádřím k článku. V současné době to máme všichni nějak podobně. Jenom naši psi nás budí dříve. Tipla jsem si, že vaše společnost na fotce je dcera. :-) A ještě jsem chtěla poprosit, jmenuji se Naďa, takže na paní Špásovou zapomeňte, to pro příště. Díky a mějte se hezky. :-)
Eva Mužíková
28.3.2020 14:01
Jendo, hezké shrnutí Vašeho krizového dne. Je dobře, že Vás čubinka nutí k procházkám. Podrbejte jí za mne pod bradou. Bertice
Zuzana Pivcová
28.3.2020 09:20
Začala jsem, Jendo, dobře. Napřed jsem bez brýlí myslela, že je na fotce Věrka, a pak jsem o fence místo šeltie přečetla Moje malá šelma. Moc se mi Vaše vyprávění líbí. Máte v sobě hodně vitality, tak ať se jí držíte a ona Vás. Myslím, že máte tolik věcí na práci, že by Vám mnozí mohli závidět.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci