Foto: autorka
Jak jsem pekla amarouny
29. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
30.3.2020 08:57
Chudák vnoučkem a babičku lituji též, ale Alenciny "Amarouny" jsem si stejně vychutnala.Diky, Ali!
Naděžda Špásová
29.3.2020 18:41
Chudáček malý, hlavně, že se mu nic nestalo. Piškotové těsto neumím, zkoušela jsem ho snad jen jednou. Dobrou chuť. :-)
Eva Mužíková
29.3.2020 18:22
Upekla jsem piškot, prořízla, naplnila máslovým krémem a aby to byla bomba, navrch nakladla meruňky. A celé zalila TEPLOU !!!! ovocnou želatinou.... Jasně, náplň vytekla po stranách a celá dobrota letěla ke slepicím do výběhu:((((( Pořád se člověk učí... Dobrý článek Alenko.
Dana Puchalská
29.3.2020 17:18
Ano, maléry jsou při vaření někdy i k smíchu. Když jsem pekla svůj první koláč s jahodami, tak se dal konzumovat pouze lžící. A já nad ním brečela. Takže byl sypací a ještě slaný. A Amarouny přeci dělali v českém seriálu Návštěvníci.
Eliška Murasová
29.3.2020 17:05
Došly mi buchty, zítra upeču svoji oblíbenou jabkovou, takže ted bych si s radosti dala Tvé amarouny.
Elena Valeriánová
29.3.2020 16:35
Mně je líto posla, určitě v něm byla malá dušička. Ale babička to zachránila. A jako vždy napsala pro nás pěkný článek pro pobavení. Ali, když dovolíš, přidám jednu historku. Měli jsme na návštěvě dceru s vnoučaty. S vnučkou přijel i její přítel. Podávala jsem oběd, vnučce jsem nesla talíř jako poslednímu u stolu. A nevím, jak se mi to podařilo, přesně nad jejím prostíráním se mi talíř zvrhnul. Chvilku bylo absolutní ticho a pak huronský smích šesti hrdel. Stalo se.
Hana Rypáčková
29.3.2020 16:32
Amarouly říkám zákuskům, které nedrží pohromadě a musejí se jíst lžicí. Bývají dobré...Třeba i drobenkový koláč..
Anna Potůčková
29.3.2020 16:16
Ali díky za rozesmátí. Dokáži si to živě představit všechny ty trable, které se přihodily. Ale hlavně že zřejmě chutnalo!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci