Soňa Prachfeldová
3.4.2020 13:09
Milý pozitivní článek, kytice nádherná a pořád říkám, bude líp .
Helena Votíková
3.4.2020 08:43
Ta kytka je nádherná. Hned je veseleji. A za článek děkuji.
Jana Šenbergerová
2.4.2020 23:27
Díky za každého, kdo umí i v pohnutých situacích najít něco hezkého. Do dalších společných let vám přeji, ať vás optimizmus neopustí.
Eva Mužíková
2.4.2020 23:00
Paní Hano, také každý den chodím do přírody, kterou mám k mému štěstí hned za domem. Využívam těchto procházek za každého počasí. Raduji se sluníčka, z modrého nebe nad hlavou, ze zpěvu ptáků, z koníků na ranči, z kachen na rybníku, z pozdravů kolemjdoucích, kterých je v této době nějak víc. Raduji se, že mi slouží nohy a dech, díky tomu dokáži trávit v přírodě dlouhé hodiny. Vím, že současná situace je velmi vážná a právě proto nechávám vstoupit do mého života ty malé radosti. Také o nich ve svých příspěvcích píšu, vždyť sdělená radost je radost dvojnásobná. Jelikož nejsem dost silná a rozumná, abych se dokázala se španými zprávami těchto dnů poprat, nesleduji je v TV, ani jinde. Možná to je zbabělé, ale tak jsem se rozhodla a tak se snažím žít.
Marie Faldynová
2.4.2020 19:16
Bojíme se asi všichni. Někdo u toho mlčí, někdo se zlobí, jiný si píská aby si dodal odvahu. Mě víc pomůže si přečíst, že přeci jen zůstaly nějaké důvody k radosti. Bydlím na malém městě, kdyby se tu virus objevil, nejspíš by mě taky přešla chuť se radovat.
Dana Puchalská
2.4.2020 15:15
Já jsem, jak už jednou řekla Ivana K. bytostný optimista. Ano, jsem a jiná už nebudu.... :-) :-) A tak přišlo mi na mysl jedno rčení paní Haliny Pawlowské... "Ikdyž Tě život odře do hola,
netvař se jak mrtvola". Hezký den paní Hano.
Jitka Hašková
2.4.2020 14:40
Dobrý den, zrovna nedávno jsem si říkala, co s Vámi, že jsem na íčku dlouho nic od vás nečetla. Tak jsem ráda, že jste se ozvala a děkuji za článek.
Hana Švejnohová
2.4.2020 14:36
Moc děkuji všem...
Zuzana Pivcová
2.4.2020 14:25
Ale, Haničko Šim., nevykláním se ani na jednu, ani na druhou stranu. Každý má svůj pocit štěstí nastaven jinak, proto jsem to řekla obecně tím rčením "přej....". Každému přeji to jeho, i když třeba žiji jinak. Závistivost u nikoho nehledám, ani u sebe, ani u Tebe.
Elena Valeriánová
2.4.2020 14:03
A já vám chtěla vyčinit za dvě věty z úvodu, cituji: "Možná jste si už mysleli, že jsem umřela. Nebo se třeba jen nakazila." Tak o tom se, milá zlatá, nežertuje. To je totiž hned. Ale jinak jsem ráda, že jste mě potěšila svým optimistickým náhledem na dnešek. Napsala jsem v poslední době pár článků, kde jsem se vědomě vyhýbala hlavnímu tématu dnešních dnů v domnění, že to tak bude lepší, protože těch špatných a stresujících zpráv a článků je přehršel. Těšit se musíme z maličkostí, z krásného zdravě prožitého dne. A pokud někdo a nemyslím to adresně, závidí hmotné statky, tak pořád platí: do hrobu si je nikdo sebou nevezme. Hanko, šťastné výročí. A na vaši knížku se těším.
Načíst starší příspěvky