Foto: autorka
Vlci aneb Víc než obliba
3. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
3.4.2020 19:30
Moc hezky napsáno .Já osobně se vků bojím, ale jsou to opravdu krásná a hrdá zvířata.
Jitka Hašková
3.4.2020 19:09
Děkuji, velmi pravdivé. Myslím si, že to, kteří nadávají na vlky si nejsou schopni pořídit vycvičené psy, kteří by hlídali jejich stáda a ztráty by tudíž byli minimální. Viděla jsem v TV rozhovor se cvičitelem těchto psů.
Irena Mertová
3.4.2020 16:17
Také mě napadlo, že jste bývala vlkem... A třeba zase jednou budete... :-)
Marie Měchurová
3.4.2020 16:07
Zuzko máte zvláštní neobvyklou zálibu. Když se ale zamyslím, tak já mám vlky taky ráda, hlavně jejich oči. Vidím v nich smutek a nepoznané dálky....
Eliška Murasová
3.4.2020 15:50
Hezké povídání o vlcích. Vlci jsou i láskou mého syna, na vánoce jsem mu koupila od Tanji Askani Vlčí stopy, tak vím, jak úžasná zvířata jsou. Taky jsem je viděla na Šumavě v tom velkém výběhu.
Jana Šenbergerová
3.4.2020 15:50
Zuzko, líp bych to nenapsala. Vlky sice nesbírám, ale obdivuji a ctím. Mockrát jsem si při dlouhých výletech různými lesy představovala, jaké by bylo setkání s vlkem. Teď nepotkám v lese ani veverku, natož vlka. Neměli by se kam skrýt.
Anna Potůčková
3.4.2020 15:35
Krásný článek, vlk je krásná psovitá šelma! Ale mám z nich respekt, asi bych jej ve volné přírodě potkat nechtěla. Možná je to jen předsudek, ale určitě bych měla z něj strach.
Dana Puchalská
3.4.2020 14:40
Zuzano, to je krásný článek. Vlci jsou krásná zvířata. Dcera mé přítelkyně si chtěla pořídit psa. A po dlouhodobé úvaze si koupila nádhernou fenu Švýcarského bílého ovčáckého psa. Je to krásná psí dáma.
Věra Ježková
3.4.2020 14:40
Zuzko, tvá spřízněnost s vlky se mi moc líbí. Díky za článek i fotky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci