Foto: autorka
Okenní
4. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
6.4.2020 09:34
Hezká a veselá báseň, okna myji docela ráda. Věruško, děkuji, umíš pobavit, když to všichni potřebujeme!
Soňa Prachfeldová
5.4.2020 17:28
***** Terapii okenní nemusím, ale snažím se, vyčistila jsem 6 oken a byla jsem presťastna. Znala jsem jednu paní a ta všechny domácí práce vykonávala s nadšením. K tomu jsem nedospěla.
Alena Tollarová
4.4.2020 21:38
Moje maminka velká dvojitá třídílná okna myla často. Ale vlastně oči jí přitom asi nesvítily. Dodatečně si uvědomuji, že spíš takto řešila životní situaci.
Martina Růžičková
4.4.2020 20:43
Netušila jsem, že o mytí oken lze napsat báseň! A navíc tak vtipnou :-)
Věra Ježková
4.4.2020 14:17
Moc vám děkuji. :-) Dlouho jsem váhala, jestli mám s básničkou vyrukovat. Teď jsem to udělala hlavně díky Aničce P., která si přála více poezie, u které se člověk zasměje. Zuzko, jak víš, nejsem moc velká srandistka, ale takovéhle „blbosti“ mě napadají a tvořím je celkem snadno. Na rozdíl od lyriky. Jitko, mám svoji „ranou tvorbu“ v deskách nazvaných Podíl (posbíraná díla). Irčo, ráda bych to zkusila. Ale moc toho o tobě nevím, nemám, z čeho vyjít. Mimochodem, kolegyně se jmenovala Irena. Ivanko, ty ráda žehlíš? Já ne. Možná je to nápad, ale nic neslibuju. :-)
Zdenka Soukupová
4.4.2020 13:58
Věro, doufám, že takovou vtipnou básničku kolegyně ocenila a že si ji při každém mytí oken přeříká. Je fakt moc hezká, na mě bohužel moc nepasuje.
Anna Potůčková
4.4.2020 11:43
Věrko básnička s vtipem! O zcela běžné domácí práci, kterou ne všichni máme rádi!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci