Danuše D'Engeli
30.4.2020 19:01
Sama mám ne příliš pozitivní diagnózu - maniodepresivní psychózu. Mnozí lidé s touto nemocí propadají smutku, depresím....
Osobně jsem se z této nemoci téměř "dostala". Vírou v lidi, v dobro a lásku spolu s nadějí ve vše. Požila jsem potenciál silné vůle, který mi byl dán do vínku již v mládí.
Obyčejně řečeno, pokud mám ráno smutnou náladu, tak hned beru do rukou knihu, učím se a krok po kroku provádím rituály, takže se od smutku oprostím.
Také určitě dělám chyby, které se snažím neopakovat. Jak ve svém článku o osbních údajích na tomto portálu píši, mám radost ze života.....Hlavně v této době, kdy nás všechny pohltila pandemie, tak si rozhodně myslím, že jsem tu hlavně proto, abych pomáhala ostatním lidem. Mým posláním je průvodcování. Protože je cetovní ruch nyní v dosti zoufalém stavu, založila jsem si svoje webové stránky. Tak mohu alespoň trochu svojí láskou přispět ku zdraví a radosti společnosti.
Mějte se hezky, se srdečným pozdravem, Dana
Josef Devotský
22.4.2020 11:08
Je vidět, že je pan doktor opravdu kapacita a ví, o čem mluví. Hezky napsané.
Irena Mertová
14.4.2020 14:59
Také věřím, že dobrého je v lidech více. Kdybych si to nemyslela, to by bylo na mašli. A když to říká i odborník...:-) . Článek se mi líbil, panu doktorovi přeji hodně zdraví !
Ladislav Vesecký
14.4.2020 14:51
Paní Sovová, naprostý souhlas.
Eva Černá
13.4.2020 08:00
Pane Čepelko, mám potřebu se zastat paní Dany Sovové. Nepíše přece, že by nesouhlasila s obsahem článku. Sama jsem články a pořady pana doktora Honzáka vždy vyhledávala, některé jeho texty mám vytištěné a opakovaně se k nim vracím, pomáhají mi v obtížných situacích, vážím si jich a děkuju za ně. Bohužel, v poslední době, při čtení nových blogů pana doktora, mám pocit, že je píše úplně jiný člověk. V diskuzích pod nimi je ta změna ještě výraznější. Úplne tam zmizela tolerance, nadhled, slušnost. Nerada, ale musím souhlasit s paní Sovovou.
Josef Volfík
13.4.2020 06:41
Možná coronavirus způsobí i to, že se zamyslíme nad žebříčkem svých hodnot.
Soudím, že pokud někdo potřebuje koronavirus, aby se zamyslel, tak Pán Bůh s námi a Zlý pryč. Nakonec ještě budeme rádi, že přišel a lidstvo se jeho přičiněním zlepšilo.
Oldřich Čepelka
12.4.2020 19:26
Výborný, třebaže středně těžký text. Takto si představuji dílo "klasika" intelektuála, který je odborníkem v daném oboru. Dana Sovová na sebe prozradila, že není psycholožka (což mi nevadí), jinak by jí nezbylo než s vámi souhlasit. Příští článek byste mohl napsat, proč lidé potřebují modly, vzory, symboly a proč se s nimi neradi loučí. Proč se tolik zla, ale i tolik dobra děje kvůli existenci pouhých smybolů čili zástupců reality.
Zuzana Pivcová
12.4.2020 15:57
Jsem ráda, že jste, jaký jste, a se svými názory a vůbec nikam nechoďte. Díky za osobitý příspěvek a doufám, že to je teprve start.
Danka Rotyková
12.4.2020 12:03
Krásně napsané myšlenky. Vždy se na pana doktora těším, ráda si přehrávám i videa, která jsou k dispozici na Internetu. Díky.
Dana Sovová
12.4.2020 11:58
I kdybyste říkal sebekrásnější věci, vzhledem k vašim dřívějším vyjádřením a postojům týkajícím se prezidenta a preméra říkám - jděte se svými názory do někam, nejlépe hodně daleko! Pro mě jste jednou provždy passé!
Načíst starší příspěvky