Z archívu autorky článku
Všemu navzdory...
4. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
4.5.2020 16:21
Soni, láska k životu mi přes nelehké chvíle v minulosti nechybí, ač to někdy není jednoduché. Ale o to více potřebuji relax v podobě zážitků s Lukym. Nabíjí nás to oba energií. Stejně tak je pro mě důležitá Megí, jsme tu jedna pro druhou. A hodná je i paní Vlasta, však ona ví, čím jsem si prošla... A byť za normálních okolností dojíždím do práce, jsem ráda za prima partu. I Tobě jen to dobré ve zdraví a klidu.
Soňa Prachfeldová
4.5.2020 15:03
Evi, moc se mi líbí , Tvé povídání o životě i fotky. I tímhle vším si ujasňujeme ve svém nitru, co je pro nás důležité a co méně. Přeji vše dobré , zdraví a lásku k životu.
Eva Krausová
4.5.2020 13:27
Zuzko, hospodařit mě naučili rodiče a ženská, která je na vše sama, musí myslet na zadní vrátka. A čím jsem starší, tím toho méně potřebuji a nahrazuji věci raději zážitkama, byť nyní ubyly kvůli pandemii. I já Vás zdravím. Alenko za moudrou bych se nepovažovala, to život nás učí.
Alena Vávrová
4.5.2020 12:45
Ano, "život není to, co chceme, ale to, co máme". Dík za moudrá slova a pozdrav, Evo.
Dana Puchalská
4.5.2020 12:42
Ano karanténa je dlouhá. Občas i já potkám někoho, kdo toho má už doslova "plný brejle". I já ač nežiju sama se moc těším, až tato dlouhá karanténa skončí.
Zuzana Pivcová
4.5.2020 11:27
Moc pěkný životní postoj, Evo, umět "hospodařit" s tím, co máme, nebrat to jako pocit, že musím, protože mi jiného nezbývá, ale naopak jako velký dar, který třeba někdo jiný nedokáže ocenit. Zdravím trojici kamarádů.
Eva Krausová
4.5.2020 10:36
Ivanko, nejde o to se na kohoko-li zlobit, jde o to, že ti, co nedodržují nařízení vlády, ohrožují tím lidi kolem sebe... Věrko i má sousedka Vlasta nevidí syna tak často kvůli omezeným spojům. Však i já Tobě přeji vše dobré.
Věra Ježková
4.5.2020 10:20
Evo, já mám naopak ke svým nejbližším dál. Už jsem to napsala několikrát v různých podobách. Přítele (a lidské bytosti vůbec) jsem se dotkla minulý týden poprvé po 45 dnech. Přeji ti, Lukymu a Megince vše dobré.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci