Foto: autorka
V jiném světě
3. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
3.5.2020 19:37
Různorodá a už docela sytá jarní zeleň má blahodárný účinek nejen na zrak. Dovedu si představit, jak osvěžující výlet to byl. Nenechte si ujít žádnou příležitost k opakování. Navíc ve dvou se všechno lépe zvládá a násobí. Středohoří je nádherný kraj.
Libuše Křapová
3.5.2020 19:04
Věrko, zase si to brzy zopakujte :-) Výlety do přírody je teď to nejhezčí, a když jdou na ten výlet dva - totiž tři, promiň, Britney - tak je to nejlepší. Máte z něho krásné fotky.
Soňa Prachfeldová
3.5.2020 18:41
Věrko, není úžasné to naše Středohoří? Adrenalin a Ty už jsi ho potřebovala, vlastně oba dva. Tak vzhůru na vrcholky hor , tedy na naše půvabné a mírné kopečky.
Naděžda Špásová
3.5.2020 18:29
Věrko, zase ty hvězdičky. Pardon. Nedivím se, že se ti procházka líbila, fotky jsou moc pěkné. ******, tak teď je to správně. :-)
Jindra Hubačová
3.5.2020 17:00
Věruško, moc Ti přeji krásný výlet a příjemné chvíle prožité se sympatickým panem Jendou. Dle Vašich veselých a spokojených tváří vidím, že jste si setkání užívali a toto nebylo poslední ,těším se na další zprávy z výletů a na spostu parádních fotek z okolí Litoměřic.
Anna Potůčková
3.5.2020 16:49
VĚRKO, moc ráda jsem si článek přečetla a podívala se také na krásné fotky. Tobě i Jendovi moc fandím. A přeji Vám vše to co si přejete Vy sami!
Zuzana Pivcová
3.5.2020 16:32
Je to moc hezký kraj, dokonce mu odpustím i tu záplavu žluté. :-D Dovedu si představit, že vycházka byla příjemnější ve dvou, než kdybys tudy putovala sama. To má nacvičeno jen Ála T., která to tu zná. A navíc vykonat takovou záslužnou práci, jako vytáhnout ven Jendu, kterému se jinak nikam nechce, to je také plus. Tak to brzy zopakuj, a nebo jdi příště jen s Britney a on ať sedí doma. :-D :-D
Zdenka Soukupová
3.5.2020 16:06
Věrko, krásné fotky z krásného kraje. Přeju Vám i Honzovi další hezké procházky.
Jan Zelenka
3.5.2020 14:14
Ještě jednou díky za návštěvu. Bylo to velmi příjemné. Mně se nikam samotnému chodit nechce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci