Foto: autorka
Zkáza brambor.
20. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
21.5.2020 16:34
Hani, zkuste tam vysázet květiny, ty by snad nevadily nikomu a asi bez cihel.
Hana Šimková
21.5.2020 08:27
Alenko já bydlím v sociálním domě a nemůžu si moc vyskakovat. Na sklizeň jsem se těšila.
Alena Tollarová
20.5.2020 22:25
Já to nechápu. Já bych neposlechla a záhonek bych nechala a počkala do sklizně, případně na to, až dostanu pokutu. A pak bych to pěkně rozmázla ... :)
Eva Mužíková
20.5.2020 20:32
Hanko, Tvá zpráva se mno pořádně zamávala,opravdu. Je mi z toho smutno, chuděry brambory, asi bych je také těžko " likvidovala" . NECHÁPU tu lidskou zlomyslnost, komu tam mohly vadit...
Hana Šimková
20.5.2020 18:27
Ani ten koronavirus nezastaví zlé a závistivé lidi. Ten prostůrek je takový ošklivý cípek. Ty brambory ho naopak zdobily a bylo tam něco živého.
Věra Lišková
20.5.2020 17:36
Nechápu, komu to mohlo vadit. Fandím přičinlivému Vietnamci, u pronajaté prodejny má dvůr a tam začal dávat různé přepravky a kbelíky se zemí. Má tam kořenovou zeleninu, okurky a papriky i jednu cuketu. Již je to docela velká zahrádka, a stále přibývají nové bedýnky.
Anna Potůčková
20.5.2020 15:19
Ani já nenacházím slov. Lidé jsou závistiví, zlí, nepřející a škodolibí. Pár centimetrů někomu leželo asi hodně v žaludku. Ty 3 kopečky brambor je opravdu důvod k závisti...… vynesly by Ti asi milion.....
Dana Puchalská
20.5.2020 14:10
Hani, je to fakt škoda. Některé lidi nepředěláš, ani kdyby ses snažila sebevíc. Potvory to jsou, závistivé a nepřející. A to jsem volila slušné výrazy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci