Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Eva Mužíková
						3.6.2020 16:51
						Lidé kteří si dobře rozumí, by se měli setkávat často. Jak se říká - sdělená radost, dvojnásobná radost.

Martina Růžičková
						2.6.2020 19:43
						Podle fotek velmi lákavá procházka kolem řeky. I s divokou husou, která postála modelem,  jste se tam potkali. Rozhledna vypadá hezky a líbí se mi úprava jejího okolí. Kavárna vyhlíží neméně sympaticky. Snad se tam někdy také dostanu :-).

Alena Vávrová
						2.6.2020 18:26
						Moc hezký výlet. Lovosicemi jsem nejednou projížděla autem i vlakem. Neteř tam studovala chem. průmku. Procházka kolem jakékoliv vody, výhledy do krajiny Čes. středohoří, příjemné zakončení u dobré kávy - to se vám povedlo.

Věra Ježková
						2.6.2020 14:05
						Děkuji podruhé. Soni, delší vlasy mám, protože jsem ještě nebyla u kadeřnice. Jen jsem si je nabarvila. Musím se teprve objednat. Františku, kafe být muselo, samozřejmě. Bylo to příjemné zakončení výletu. 

František Matoušek
						2.6.2020 13:55
						Krásná procházka místy, které neznám. A tá kávička, ta musela být!?

Dana Puchalská
						2.6.2020 09:32
						Ano, byl to určitě moc zajímavý výlet. 

Irena Mertová
						2.6.2020 08:53
						Hezký výlet, jen tak dál :-)

Hana Nováková
						2.6.2020 07:58
						Krásný výlet, hned bych jela

Soňa Prachfeldová
						2.6.2020 07:39
						Mě se Lovosice nijak moc nelíbí, jen jsem projížděla, smrdí tam ta chemička . Ale z Tvé procházky na mě dýchlo, že nejsou až tak špatné. Máš Věrko delší vlasy :-)

Věra Ježková
						1.6.2020 23:45
						Děkuji vám. Kraj, který teď poznávám, je skutečně krásný. A mám báječného průvodce. :-)

Načíst starší příspěvky