Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
3.6.2020 16:51
Lidé kteří si dobře rozumí, by se měli setkávat často. Jak se říká - sdělená radost, dvojnásobná radost.
Martina Růžičková
2.6.2020 19:43
Podle fotek velmi lákavá procházka kolem řeky. I s divokou husou, která postála modelem, jste se tam potkali. Rozhledna vypadá hezky a líbí se mi úprava jejího okolí. Kavárna vyhlíží neméně sympaticky. Snad se tam někdy také dostanu :-).
Alena Vávrová
2.6.2020 18:26
Moc hezký výlet. Lovosicemi jsem nejednou projížděla autem i vlakem. Neteř tam studovala chem. průmku. Procházka kolem jakékoliv vody, výhledy do krajiny Čes. středohoří, příjemné zakončení u dobré kávy - to se vám povedlo.
Věra Ježková
2.6.2020 14:05
Děkuji podruhé. Soni, delší vlasy mám, protože jsem ještě nebyla u kadeřnice. Jen jsem si je nabarvila. Musím se teprve objednat. Františku, kafe být muselo, samozřejmě. Bylo to příjemné zakončení výletu.
František Matoušek
2.6.2020 13:55
Krásná procházka místy, které neznám. A tá kávička, ta musela být!?
Dana Puchalská
2.6.2020 09:32
Ano, byl to určitě moc zajímavý výlet.
Irena Mertová
2.6.2020 08:53
Hezký výlet, jen tak dál :-)
Hana Nováková
2.6.2020 07:58
Krásný výlet, hned bych jela
Soňa Prachfeldová
2.6.2020 07:39
Mě se Lovosice nijak moc nelíbí, jen jsem projížděla, smrdí tam ta chemička . Ale z Tvé procházky na mě dýchlo, že nejsou až tak špatné. Máš Věrko delší vlasy :-)
Věra Ježková
1.6.2020 23:45
Děkuji vám. Kraj, který teď poznávám, je skutečně krásný. A mám báječného průvodce. :-)
Načíst starší příspěvky