Ilustrační foto: pixabay.com
Dopisování III
6. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
8.6.2020 19:34
Jste úžasná autorská dvojice :-). Bezva se to čte a navíc se mi moc líbí grafické označení.
Jan Zelenka
8.6.2020 00:08
Zuzko, Portugalské sonety jsou nádherné. A vzájemný příběh těchto dvou lidí je až romantický.
Zuzana Pivcová
7.6.2020 21:43
Mně se zase hned zpočátku vybavila umělecká dvojice Elizabeth Barrett a Robert Browning a "Portugalské sonety". Před mnoha lety mi o nich vyprávěla moje kolegyně z jazykovky, angličtinářka.
Jan Zelenka
7.6.2020 21:02
Přátelé, všem vám díky za vaše vstřícná slova. Takové Dopisování je pro mne a pro Věrku příjemným osvěžením, kdy není nutné být příliš vážný. Pokud jsou dva lidé naladěni na stejnou notu, píše se hned lépe. Věrko, díky.
František Matoušek
7.6.2020 14:49
Jakoby psali jste ty verše spolu, oba jste však seděli u jiného stolu. Líbí se mi, teď si jdu dát colu.
Věra Ježková
7.6.2020 06:51
Moc vám děkuji. Na Dopisování mě nejvíc baví, že nevíme, kam ten druhý „děj“ posune. A musíme na něj reagovat. Samozřejmě jsem ráda, že dokážu sekundovat tak skvělému básníkovi. :-)
Jana Šenbergerová
6.6.2020 13:37
Moc hezké. Vám dvěma se múzy určitě nevyhýbají. Naopak, vašimi verši lehkonohé tančí. :-)
Jana Kollinová
6.6.2020 10:53
Verše mě potěšily i osvěžily. Na chvíli jsem přijala pozvání k prostřenému stolu, tichounce, abych nenarušila intimitu dvojice recitující tiše a horoucně své verše. básně. Možná budu přizvána i na část cesty za novou inspirací. Líbí se mi ON s knírem a ONA s dokonalými rty. Něžná i mírně erotická symbolika autorské dvojice. Gratuluji. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci