Ilustrační foto: pixabay.com
Školní léta - retro kvíz
24. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
26.6.2020 10:19
Milé íčkařky, děkuji za komentáře ke kvízu. Psala jsem, že snad nejde vůbec o výsledek, ale spíš o vzpomínku. Já jsem taky nedala 2 odpovědi. Není třeba se hroutit, pořád platí heslo: nemusíte vítězit, stačí se zúčastnit. Někdo je dobrý v tom, někdo v onom. Nejde-li o život, tak jde o nic. A to platí celá staletí. Mějte se všechny krásně a užívejte si ve zdraví léto....
Jaroslav Kolín
25.6.2020 16:59
Do školy jsem nastoupil v září 1952 a musím říct, že některé "ideologické" publikace jsem v životě neviděl. Asi nebyly tak rozšířené.
Jana Šenbergerová
25.6.2020 15:14
Milá pozornost na konci školního roku. Na to, jak mi současná paměť občas moc neslouží, je výsledek "Jste skutečně vzorným a učenlivým žákem, gratulujeme!" docela potěšující. A to jsem se s řadou věcí určitě nikdy nesetkala, ale některé se daly odvodit. To budu muset projít se svou vnučkou prvňačkou. Dík, pobavila jsem se.
Jitka Hašková
24.6.2020 19:26
Mám 5 chyb a divím se, že jich není víc. Začala jsem chodit do první třídy v roce 1950, ve škole jsme měli jenom ty kalamáře. Z toho ostatního vůbec nic. Připadalo mi toho hodně jako z učebnic z konce 19. století.
Zuzana Pivcová
24.6.2020 16:08
Já jsem měla špatně tři. Dokonce jsem se, ostuda:-D, sekla i v té Živé abecedě, kterou jsme přitom používali.
Naděžda Špásová
24.6.2020 15:54
Já se sekla 8x, ale prej znalosti mi nechybí, jen v nich mám bordel. Asi 3x jsem si řekla správnou odpověď a dala blbou. Je to sranda a dobrá zábava.
Zdenka Soukupová
24.6.2020 12:51
Krásný kvíz, já se sekla čtyřikrát. Ale to je taky dobrý výsledek, ne?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci