Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Měchurová
15.8.2020 19:44
V tomto článku je kus pravdy. Muži to ve stáří mají horší, umírají dříve a tím pádem ztrácí i dříve blízké kamarády. Můj muž už moc kamarádů nemá. Když jsem ho přesvědčila ke studiu na U3V, tak se mu moc nechtělo a i dcery měly řeči, že ho do něčeho strkám, kam nechce. Po čtyřech letech se mi omluvily, a manžel je rád, že může malovat svoje oblíbené obrázky, a vyrazit jednou za čas do města svého mládí.
Jana Krajčová
6.7.2020 09:27
no ten článek říká, na co se maj chlapi vymlouvat, alibismus, za vše můžou ženy....
Jan Jirak
4.7.2020 06:36
starého nevrlého dědka ze mě udělala manželka. je to baba na zabití 40 let
Marie 00000
3.7.2020 07:57
Myslím si, že pokud bylo manželství vyvážené a pohodové, tak i stáří je v pohodě. Pokud byly nějaké zádrhely, tak ve stáří se víc projeví.
Jana Šenbergerová
2.7.2020 20:01
Přestože nejsme spolu celý život, je zřejmé, že se oba měníme. Naštěstí jsme oba podobně laděni, tak nemáme potřebu toho druhého měnit k obrazu svému. Ale to jsem neměla nikdy.
Věra Halátová
2.7.2020 18:19
Nedělejte z těch mužů taková neschopná stvoření. Jak jsem asi já působila na svého muže? Zemřel po 16 letech našeho manželství. Myslíte že rád a dobrovolně?
judita lišková
2.7.2020 17:54
Nejen ženy mohou ovlivnit jak muži zestárnou...platí to přece i naopak. Když už strávíte s tím druhým už 43 let, sice poznáte, že se může partner v něčem trochu změnit...ne však zásadně.....ale jak bylo napsáno - kdo byl bručoun, bručounem zůstane. Hodně mužů rychle zestárne, ale některé ženy taky...jenže mám pocit, že ti mnohdy byli tzv. staří-mladí...jak se říká...už v mladých letech.
Adéla Vlčková
2.7.2020 15:25
Po 40ti letech je můj muž stále ten, kterého jsem si vzala. Nebylo to vždy s ním jednoduché, ale to neměl ani on. Vzala jsem si ho proto že se mi líbil ale hlavně s ním byla legrace a tak je to i dnes. Proč si brát někoho koho musím převychovávat na někoho jiného. Vždy stačí vzájemně si vycházet vstříc.
Hanz Jirak
2.7.2020 15:16
asi jsem všechno co popisujete a nebudu jedinný
Danka Rotyková
2.7.2020 14:18
Pravdou je, že někteří muži v důchodu bačkoratí. Ale třeba je jim tak dobře. Možná, že na to čekali celá léta. Jen v mládí dělali všechno co mohli pro své rodiny, i když by se bývali raději někam skryli. Tak bychom jim tu jejich opravdovost ve stáří mohli dopřát.
Načíst starší příspěvky