Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jan Zelenka
29.7.2020 10:25
Krásná vzpomínka. I já měl moc hezké dětství, rád na rodiče vzpomínám. Čas nezastavíme, ani nevrátíme, ale vzpomínky nám nikdo nevezme. Mezi citáty jsem objevil myšlenku neznámého autora - "Mládí je nejkrásnější dobou života, škoda že musíme nejdříve zestárnout, abychom to poznali."
Věra Ježková
28.7.2020 08:07
Hani, moc hezký článek. Měla jste štěstí na rodiče, máte krásné vzpomínky. Já bohužel nemám otci za co děkovat. Dětství s ním bylo plné příkazů, trestů a hádek s maminkou. Po rozvodu s ní asi v mých 16 letech se se mnou přestal stýkat. Maminka mi umožnila vystudovat VŠ, za což jsem jí vděčná. Bohužel se na mne ale v mém dalším životě příliš upnula. Nechtěla jsem být stále opečovávané dítě. Můj vztah s ní se zrovnoprávnil až po jejím odchodu do DS. Teď už je na tom bohužel hodně špatně.
Eva Mužíková
27.7.2020 23:14
Hanko, děkuji za Tvé nádherné vyznání. Četla jsem jedním dechem.
František Matoušek
27.7.2020 17:03
Krásné vyznání. Ještě teď se mi lesknou oči.
Marie Ženatová
27.7.2020 15:23
Díky moc za krásné, poutavé a lidsky napsané věty plné lásky.
Dana Puchalská
27.7.2020 14:58
Krásné a láskou naplněné vyznání. Číst ho byl opravdu balzám pro duši.
Zuzana Pivcová
27.7.2020 13:15
Člověk, který neměl láskyplný vztah k rodičům, by asi takovéto citlivé vyznání nedokázal napsat.Jak se občas zmiňuji, svých rodičů, zvláště tatínka, jsem si moc neužila. Navíc byl mezi námi určitým blokem značný věkový rozdíl a nemoc. Čím jsem starší, tím víc jejich životy a jednání, i vůči nám, chápu. Jistě jednali podle svého nejlepšího svědomí. Děkuji, Hanko, za krásný příspěvek.
Marie Doušová
27.7.2020 12:37
Napsané s láskou .
Daniela Řeřichová
27.7.2020 10:08
Láskyplné a moudré vyznání. Děkuji. Jako byste pojmenovala i moje pocity.