Foto: archiv autorky
Setkání s Libuškou a Jindřichem aneb "Úsměvy od ucha k uchu"
12. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
14.7.2020 20:45
Libuško, na tu větu a s ní spojenou salvu smíchu asi dlouho nezapomenu:))) Škoda, že sem nelze napsat vše, aby se i ostatní pobavili.....
Libuše Křapová
14.7.2020 20:08
MUsím napsat zase pohed z druhé strany - pobyt u Evky neměl chybu. břicho od smíchu mne bolelo ještě po dvou dnech od našeho odjezdu. Evi, ještě jednou díky ode mne i od Jindry :-) Moc se těšíme, že nám návštěvu vrátíš :-)
P.S. Co dělá Konrád v ledničce? Jindra má obavu, abys ho nevytahovala, byl by teplý :-)
Helenka Vambleki
12.7.2020 23:41
Krásné miniíčkovské setkání a precizně zdokumentované, přidám ještě pár * i sem :) *******
Jindra Hubačová
12.7.2020 19:47
Evičko, opět jsi nezklamala, krásně jsi to zbásnila a veselými fotkami zdokumentovala. Moc Vám to s Libuškou sluší a Jindřichovi též. Měj se prima !
Alena Vávrová
12.7.2020 18:49
Jako blondýny a blonďák jste prostě neodolatelní - rozsvítilo vás to - dobrý nápad - a bylo hezky veselo ;-)) .
Anna Potůčková
12.7.2020 12:47
Ano Já byla s Libuškou na chatě a bylo to super. Tak určitě to bylo super setkání i s tím Jindřichem!
Hana Nováková
12.7.2020 12:05
Je dobré se sejít, poklábosit, užít si legrace, vždyť život tak rychle utíká
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci