Ilustrační foto: pixabay.com
Strasti holky seniorky
17. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Hošková
19.7.2020 19:55
Také držím palce, abyste se co nejdříve uzdravila a mohla bez bolestí chodit.
Hana Rypáčková
19.7.2020 08:03
Hani, takhle prudce zhoršit stav tělesné obslužnosti je děsné. Tvůj humor to polehčuje. Doufám, že máš zastání v rodině a přátelích..Ať tě to už nebolí, bolest je hnusná...
Eva Mužíková
18.7.2020 20:45
Hanko, přeji Ti z celého srdce, aby jsi byla co nejdříve v pořádku. Škoda že Ti nemohu pomoci s venčením pejska.
Marie Doušová
18.7.2020 18:39
Hano, Váš článek mi vlil trochu slz do očí a zároveň Vás obdivuji,jak jste nad věcí. Moc Vám držím palce , aby jste byla zase pohyblivá bez bolesti a Váš pejsek byl také v pořádku.
Marie Ženatová
18.7.2020 11:49
Přeji Vám ze srdce hodně zdraví a aby Vás humor a nadhled nikdy neopustil *
Věra Lišková
18.7.2020 08:54
Hani, přeji brzké uzdravení, máte stále mladou duši, holky seniorky a píšete s humorem i o nelehkých věcech.
Jarmila Komberec Jakubcová
18.7.2020 08:19
Milá Hanko přečetla jsem si tvůj článek, který mi moc zaujal. Také mi čeká operace výměny kyčelního kloubu. Mám termín na leden příštího roku. U nás v Plzni je prý čekací doba 2-3 roky a tak jsem se objednala do Hořovic. V Plzni bych se možná ani operace nemusela dočkat. Přeji ti hlavně aby už tě nic nebolelo a byla jsi co nejdřív zdravá.
Věra Ježková
17.7.2020 21:25
Hani, povedl se ti jemný černý humor. Přeji ti hezké léto bez pádů a jiných karambolů. :-)
Marie Seitlová
17.7.2020 16:57
Hani, držím vám pěsti, bude líp. Musíme věřit, já prožívám zrovna obdobné dny. Jsem po operaci a reoperaci obou kotníků.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci