www.pixabay.com
Jedna, dvě, tři, čtyři, pět
18. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
26.7.2020 09:00
Krásná ukázka toho, jak se všichni postupně stáváme "závisláky" - mobil je skoro jako další člen rodiny :-)). Vzpomínám si, když jsem byla tak v 8.-9. třídě, že jsem četla, jak v blízké budoucnosti budeme mít každý svůj malý počítač, který budeme nosit při sobě třeba v hodinkách...a tam v něm budeme mít úplně všechno a budeme moci komunikovat s lidmi třeba po celé planetě...nechtělo se mi tomu tenkrát vůbec věřit, nedokázala jsem si to představit. A už to tu máme !!! Fascinuje mne, co na mobilu už dokáží docela malé děti.
Soňa Prachfeldová
19.7.2020 07:38
Kdo občas něco nehledá ? Horší když nenajde. S mobilem je to u mě podobné, když jsem měla pevnou linku, tak jsem prozvanela, na zahradě položím někde a pak namáhám mozkové závity. Hlavně když je dobrý konec.
Alena Tollarová
18.7.2020 21:08
Podobný hledací horor už jsem zažila taky. Já bych neměla celý den stání a letěla domů co nejrychleji jako šipka, abych měla jistotu, kde ta občas zatracovaná, ale potřebná věc je.
František Matoušek
18.7.2020 16:06
Hezkýýý. Dneska je člověk bez mobilu jako bezruký. Taková podobná příhoda se mi stala v době, kdy mobily ještě nebyly. Podobně jako Váš otec jsem se kontroloval před odchodem z baráku. Tehdy byly pro mě předmětem doličným hodinky. Bez nich jsem z domova nevyšel. No, jednoho dne se stalo, při rychlém odchodu jsem je nechal doma. I já jsem prožil radost převelikou, když jsem je při návratu našel na místě, kde obvykle odpočívaly.
Zdenka Soukupová
18.7.2020 14:03
Vladislavo, mám podobný "zlozvyk" jako Váš tatínek.Když od nás po víkendu odjíždí syn s dvěma kluky (8 a 4 roky), vždycky se ptám: Máte všechno? Klíče, brýle, doklady, peněženky, a hlavně DĚTI, máte v autě DĚTI? Vždycky se u toho pěkně zasmějeme.
Hana Nováková
18.7.2020 13:06
Vladislavo, vžila jsem se do vaší situace. I já jsem kdysi hledala a našla vcelku nový mobil pod sedačkou v autě. Oddechla jsem si jako určitě i vy. Dnes mám jiný systém a ten mi zcela vyhovuje...
Zuzana Pivcová
18.7.2020 13:05
Nejhůř se, pokud si vzpomínám, hledal mobil zapomenutý v depozitáři v archivu na Invalidovně. To jsme pak chodily a jedna vytáčela, jestli se telefon odněkud ozve. A on se naštěstí z jednoho zapadlého skladu ozval. Dnes už kontroluji čím dál víc, ale i tak jsem už mobil zapomněla doma. Ne, že bych se bez něj neobešla, ale nepříjemný byl ten pocit, že jsem nevěděla, kde zůstal.
Alena Vávrová
18.7.2020 12:24
Jj, těžkej život bez mobilu a kdo z nás ho někdy nehledal... A to musím po pravdě napsat, že ho někdy nevezmu do ruky, jak je den dlouhý...
Jan Zelenka
18.7.2020 11:28
Takové věci dělá člověk zcela automaticky. A někdy mohou ty automatizmy zklamat. I já jsem zažil něco podobného, když mi mobil vypadl v autě pod sedadlo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci