Pravčická brána - foto pixabay.com
Znáš dobře Česko?
5. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
7.8.2020 13:06
Bylo mi jasné, že neprojdu na výbornou, natolik své znalosti zeměpisu znám. 37 a maličko, no, a moje sestra je jako vždy ve všeobecných znalostech lepší, a to o dobrých 100 bodů.
Eva Mužíková
6.8.2020 21:16
Měla jsem z výsledku opravdu obavy, ale 3316 říká, že jsem zkušený cestovatel. Blbost, byla to opravdu náhoda, naší zem skoro neznám, ale radost z výsledku mám...
Růžena Kuželková
6.8.2020 18:29
Miluji kvízy a tento byl jeden z nich sice žádná sláva (3117bodů),ale člověk si zase "provětral mysl".Díky za to a jak se říká - houšť a větší kapky,toto myslím neomrzí.
Dana Puchalská
5.8.2020 19:27
Dobrý test.... Taky jsem zkušený cestovatel.... 3531 bodů hovoří za vše.. Jupí. :-) :-) :-)
Irena Drob
5.8.2020 16:07
Dobrý test, řadím se mezi zkušené cestovatele 3758 bodů, slepá mapa nic moc, další to dorovnaly.
Marie Měchurová
5.8.2020 13:57
I já jsem zkušený cestovatel. Ze 4500 možných bodů jsem získala 3593. Děkuju - bylo to zajímavé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci