Pavla Žídková
31.8.2020 06:59
Musím říci, že se mnou docela otřáslo, když jsem se bokem dozvěděla, jak snacha reagovala na odmítnutí hlídání dětí ze strany její matky. Prý: říkají, že nemohou hlídat, ale sami si s přítelem pořád někde jezdí. Přitom snacha na matce docela visí, měla jsem za to, že ji má hodně ráda, matka je po mrtvičce. Ale tohle vyjádření mnou otřáslo a přešla mě chuť hlídat také.
Eva Kopecká
29.8.2020 17:14
Zaujal mě detail v článku, že syn odmítl přispět na jednolůžkový pokoj s argumentem, že si maminka má aspoň s kým povídat. Když jsem bratrovi říkala, aby matce nedával hlídat děti, protože je z péče o těžce nemocného manžela vyčerpána, odpověděl, že aspoň s nimi přijde na jiné myšlenky. Bylo mu to pohodlně takto odpovědět, hlídání potřeboval, oba podnikali a žili hodně společensky.....mně bylo té mámy líto. Honila se, aby obstarala trvale ležícího s do toho děti...na celé večery a noci....no řekla jsem si, co mi je do toho. To se měla ozvat sama. Unavená byla, o tom žádná. Kardinální tah se bratrovi povedl, kdyz třetí den p úmrtí táty dal děti opět hlidat, měli lístky na takovou hodně veselou věc, zehdy dost populární. Tehdy se ozvala i matka. Na otázku, zda mu tp prijde normální, odpověděl, že na tom přece není nic špatného. Favorit mých rodičů se tedy opět projevil v celé své inteligenci.
Antonín Nebuželský
29.8.2020 04:06
Když se ti vyžírkové takhle chovají je to výchovou. Docela by mě zajímalo, jestli se v případě potřeby postarají o své rodiče. Ale, že se ptám...
Irena Mertová
28.8.2020 16:24
Jsme rodina. Pomáháme si vzájemně, když je třeba. Nezneužíváme toho.
Jarmila Svěrkotová
28.8.2020 07:46
Dospělí potomci se musí o sebe umět postarat.Mají sílu,energii,elán.Jejich rodiče už nic z toho nemají,bylo by hezké,kdyby tomu bylo naopak a dospělý potomek by se zajímal o to,jak si vedou staří rodiče a třeba jim i přilepšit.......
Marta Potůčková
27.8.2020 23:55
To jsem také dělala, když jsem si přivydělávala, pak jsem si to uvědomila !!
Helena Záchová
27.8.2020 20:48
Jaká pomoc dospělým dětem? Zbláznili jste se? Měli jste si je vychovat tak, aby se o sebe uměly postarat.
Václava Maršálková
27.8.2020 20:34
ty články si vymýšlí redakce,aby bylo na co reagovat,tak se tak na Aloise a spol. nečilte...diskuze na nic..Vendy
Sim Bel
27.8.2020 19:40
Dospělé lidi, kteří hamižně berou od svých rodičů peníze, by měla hanba fackovat. To, že senior žije skromně a peníze neutratí, neznamená, že je o ně může děcko obrat. Lidé by za to v důchodu měli jezdit do lázní, nebo to jinak utratit za péči o sebe.
A "třiatřicetiletý muž" taky perlí - Alois hodně šetřil a on si ty peníze vzal s odůvodněním, že si je užije víc? Na facky tohle chování, fakt...
Věra Halátová
27.8.2020 15:35
Byla jsem vychována s tím, že odpovídám sama za sebe, za své činy a že se musím sama živit a starat se o sebe. Stejně jsem vychovala své dva syny. Já jsem od svých rodičů nic nedostala, i svou svatbu jsem si zařídila a financovala sama. Synové jsou samostatní, dospělí lidé, kteří si na svou dovolenou musí vydělat. A také si musí vydělat na všechno, co chtějí. Minulý rok jsem podstoupila operaci šedého zákalu. Na multifokální čočky mi dal mladší syn.
Načíst starší příspěvky