Úvodní foto: autorka; Libochovice
Výlet nejen do Libochovic
8. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
9.9.2020 22:01
Věrko, byla jsem zvědavá na Libochovice, pocházel odtamtud muž mé dobré známé a vyprávěl nám. Pěkné místo. Tak užívej, či užívejte si výletů, dokud to jde....
Jana Šenbergerová
9.9.2020 13:52
Pěkné fotky i zážitky. Stihněte jich spolu co nejvíc, ať se také máme čím kochat.
Jan Zelenka
8.9.2020 22:12
Bylo to moc fajn. Doufám, že do zimy ještě něco stihneme. Podzimní Středohoří je nádherné. S otcem jsme tady slezli kdejaký kopeček. A s Věrkou je příjemné cestování.
Eva Mužíková
8.9.2020 21:23
Věrko, Tvé fotky i povídání jsou důkazem, že se vám další výlet vydařil. Cestujte, foťte, pište a užívejte si přatelství.
Martina Růžičková
8.9.2020 20:31
Věro, podnikli jste další výlet nabitý zážitky :-). Máš z něj bezva fotky. Moc se mi líbí ty z Libochovic. Nevěděla jsem, že je tam tak krásná zámecká zahrada. Házmburk je pro mě místo s neopakovatelnou atmosférou.
Alena Tollarová
8.9.2020 20:01
Libochovice jsou půvabné a rozhled z věže Házmburku úchvatný. Pohled na jaře na kvetoucí sady se těžko dá k něčemu přirovnat. Teď tam budou jablíčka :)
Zuzana Pivcová
8.9.2020 17:55
Potřebovala bych nějakého osobního šoféra. :-D Ale takhle cestuji alespoň díky Tobě. To je pro mě momentálně dostačující.
Věra Ježková
8.9.2020 16:36
Děkuji vám. :-) Františku, a já jsem si tam dala na žízeň plechovku Plzně. Mimochodem, 1 dcl bílého vína stál 35 Kč. Pivo bylo za 45. Irčo, užívám. Nejvíc za několik posledních let. Výlety jsou moc prima. Alenko, nedivím se, toho genia loci lze vnímat i z nedaleké dálky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci