Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Divišová
2.7.2021 08:59
Souhlasím s příspěvkem níže, že Evropa není povinna Afriku živit. Je potřeba naučit tam lidi pracovat, obdělávat půdu, vzdělávat se, bojovat za mír. Ne utíkat , rodit děti jako zvířátka a pak se dívat, jak umírají na podvýživu. Stálý přísun peněz nezmění myšlení obyvatel. K panu Milanovi, pokud budu vidět snahu, taky pomůžu. To umím pochopit.
Helenka Vambleki
2.7.2021 08:38
Doufám, že až jednou budu sepisovat závěť, budu natolik při rozumu, že do Afriky nepošlu ani korunu. Kdyby Evropa po staletí nepracovala, neobdělávala půdu, nezvelebovala svá města a vesnice, nevzdělávala své děti a jen se líně rozmnožovala, nevznikl by ani žádný Unicef a černoši by sem neutíkali, protože by nebylo z čeho sosat.
Milan Bastyr
29.12.2020 15:28
Že se nestydíte , nic jiného neumíte než vyžírat lidi a hrát jim na city . V Africe mohou mít tři sklizně za rok ale má to háček jsou líni jako svině jenom se to množí jako krysy , jděte už do prdele !!!
Margita Melegova
16.9.2020 11:42
Jsem ve stavu kdy me tyto fota nedojimaji, ceho je moc toho je prilis.
Marie Doušová
16.9.2020 08:17
UNICEF- není moc dobrá pomoc ,jen prohlubuje a podporuje děti ,které se neměly ani narodit. Každá země je za svoje obyvatele zodpovědná a to , že jim pomáháme se ještě rozmnožovat, to není vůbec dobré. Až tato děcka vyrostou ,tak budou zvyklé jen brát a čekat na pomoc z venčí. Vždyť jsou od mala k tomu vedeny. Jejich rodiče jsou nezodpovědní a jakákoliv pomoc jim takhle není nic platná.Jen to zhoršuje situaci v Evropě.
Milan Sova
15.9.2020 23:22
Jsem taky imigrant a tak svým chudším kolegům kupuju aspoň svačiny :-)
Jan Ciprys
15.9.2020 08:50
Skoro všechny humanitarní pomoci jsou rozkradeny vládami kam ta pomoc směřuje. Máme málo chudých dětí u nás doma.Jako dítě jsem to zažil když jsem nosil kalhoty přešité ze služební uniformy otce a nikdo nam nepřispěl.A když jsem dospěl a měl svoji rodinu tak jsem dělal všechno pro to abych ji uživil.Tak proč přispívat někam kde se jim nechce dělat.!!!!!
Olga Škopánová
15.9.2020 07:21
Myslím, že je vždycky lepší, když lidé v Africe budou mít snesitelné životní podmínky, než když za lepším životem budou cestovat do Evropy.
Vendulka Pospíšilová
14.9.2020 15:21
Ani náhodou! To bych barák raději zapálila!
Helena Jelínková
14.9.2020 12:07
Chtěla bych vidět tu seniorku, která může darovat skoro dva miliony korun. Ale radši to měla dát do našeho Klokánku. Tam jsou také potřebné děti.
Načíst starší příspěvky