Foto: autorka
Jmenuji se Albert VII.
25. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
27.9.2020 09:16
Haf! Děkujeme s babi za všechny komentáře, a já slibuji, že se budu snažit se polepšit. Haf!
Jan Zelenka
26.9.2020 21:52
Pěkný článek, Jitko. Moje žena začala psát něco podobného - Deník štěněte. Jenže krátce nato onemocněla a už na to neměla sílu.
Dana Puchalská
26.9.2020 18:28
Paráda, pes je prostě kamarád a Albík je i rošt'ák. Děkuju za milý článek.
Soňa Prachfeldová
26.9.2020 13:55
Albíku jsi pěkný uličník, kousat lidi nesmíš. To je asi poprvé Jitko , co nějaký váš pes kousl doopravdy. Mám boxery 45 let a žádný to neudělal. Čert ví, co se mu nelíbilo. Jsi hezký kluk bláznivý, tak nedělej hlouposti, prožeň vrabčáky i slípky, jak ti vlezou do tvého rajonu . A víš že tě maá tvoje rodinka moc ráda. Boxeři rozum začnou brát opravdu až když stárnou. Jitko moc hezké a upřímné. Prostě pes je pes.
Eliška Murasová
26.9.2020 12:41
Alberte, ani ty to nemáš jednoduché, tak už to v životě lidském i psím chodí, věci se dějí, ne vždy příjemné a občas se musí dlouho přesvědčovat, že už zase můžeme někomu věřit. Tak zase napiš o sobě i bezva rodince.
Anna Potůčková
26.9.2020 10:46
Albíku, ty jedno psí zlobidlo! Chudák teta! Ted jen doufej, že se jí vrátí důvěra v Tebe! Víš jak ji to muselo bolet? Tak ted bud už jen hodný, přátelský ke všemu živému co je ve Tvé blízkosti! Ale upřímně Ti ta lotrovina kouká z očí......
Elena Valeriánová
26.9.2020 07:22
Milá Alberte, ty máš krásný psí život aa s tebou i ta tvoje lidská smečka. Tvoje povídání mi rozjasnilo dnešní uplakané sobotní ráno. Přeji všem u vás doma hodně zdraví, jen ty slepice to už holt nerozchodí. Prosím, piš častěji, krásně se mi tvoje povídání čte. Pac a bábince objetí naa dálku.
Eva Mužíková
25.9.2020 15:25
No paráda, zase jeden krásný dopis od čumáčka.... Alberte, ty slepice bych ti také odpistila, nemají tam co létat. Ony jsou to zkratka šmejdilky a ty jsi hlídal,aby tam paničce nerozhrabaly záhonky....Ale to kousání,nevím,nevím.. Tetě se nediv, asi k tobě ztratila důvěru a bude to hoooodně dlouho trvat, než ti bude zase věřit. U nas v útulku máme jednoho pejska, který je moc kamarádský, ALE nesmí se, když jsmes ním zvyšovat klas. To je hned po přatelství a bez varování kousne. Je to škoda, protože jej budeme těžko umisťovat do rodiny....Ale co, už si zvykl na svůk kotec, na svoji boudu s pelíškem, na svoji plnou misku. Chodí na procházky s lidmi kteří jeho problém znají, tak zkrátka bude patřit mezi několik dalších, kteří u nás v útulku mají svůj domov. Děkuji za milé povídaní a zase se někdy chlupáči ozvi. Bertice
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci