Foto: autorka
Trochu historie ze Žďáru nad Sázavou
1. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Petlachová
11.10.2020 19:19
Máte pravdu, že je škoda ničit most takovým hustým provozem - je to jediná přístupová cesta do Žďáru od Ždírce. Před jeho rekonstrukcí se to hodně dlouho a bouřlivě řešilo. Byl návrh nechat ho jen pro pěší a silnice by vedly okolo, ale bohužel jednání s majiteli pozemku nedopadlo ve prospěch tohoto řešení. Takže jsme rádi alespoń za lávky pro pěší z obou stran.
Věra Lišková
2.10.2020 06:20
Ráda jsem se seznámila s místem které neznám. Moc se omlouvám, již se mně to na tabletu stalo, posouváním , abych si prohlédla fotky, klepnu nechtíc na hvězdičky a ta náhoda, naskočí jen jedna. Napravit to nejde, mrzí mne to velice, připadám si jak slepice.
Jana Petlachová
1.10.2020 20:25
Děkuji za pěkné komentáře. Ty články píšu k výletům do projektu Do stovky, proto přidávám ty mapy a statistiky. Zatím jsem ještě neprokoukla, jak je přidat jen tam a aby nebyly u článku. To je na vysvětlení, kdyby to někomu vadilo.
Daniela Řeřichová
1.10.2020 20:04
Děkuji, jezdíme do kraje 40 let, ale takové zajímavé detaily neznám. Těším se na další vyprávění.
Alena Vávrová
1.10.2020 19:06
Je vidět zdatnou turistku a také patriotku. Ráda si cokoliv dalšího o Žďáru a jeho okolí od vás přečtu.
Naděžda Špásová
1.10.2020 15:02
Už jsem psala u předchozího článku, že Žďársko známe a moc se nám tam líbilo.
Jana Šenbergerová
1.10.2020 13:54
Jsem na tom stejně jako všichni přede mnou. Pěkný článek, fotky a vzorná mapa. Tu byste uplatnila i v projektu Do stovky. Pár výletů, a je z vás stovkařka.
Anna Potůčková
1.10.2020 12:40
Nikdy jsem zde nebyla tak alespon takto o městě něco vím a díky za to!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci