Úvodní foto: autorka
Výlet na Větruši
30. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
30.9.2020 20:11
Škoda, já tam pořád vidím tu rozvernou čarodejnici Větruši, dobře mi tak, nemám si představovat. Věrko, zase jsem se podívala do neznámých míst, děkuji za přiblížení.
Eva Mužíková
30.9.2020 17:39
To je tolik krásných míst, které neznám. Tak mohu cestovat alespoň takto ....
Jan Zelenka
30.9.2020 16:19
Výlety s Věrkou jsou pohodové. A tento severočeský kraj jich nabízí celou řadu. Já bych sám asi nikam nejezdil. Myslím, že jsme oba naladěni na stejnou notu. A nejen, co se týče výletů. Věrko, díky.
Marie Měchurová
30.9.2020 16:00
Do těchto končin jezdíme už víc jak dvacet let k dceři do Děčína. Můžu říct, že už máme křížem, krážem prochozený tento krásný kout naší země. Byli jsme na Vrabinci, v krásném zámečku Velké Březno, na Děčínském Sněžníku, v Tiských skalách, v Hřensku, na rozhledně Sokolí vrch. Jen Větruši jsme zatím nezdolali. Tak určitě při příští cestě. Vaší pozvánce se nedá odolat. Děkuju.
Anna Potůčková
30.9.2020 15:34
Hodně lákavý článek k návštěvě tohoto místa. Té lanovce bych neodolala......
Jana Šenbergerová
30.9.2020 15:30
Větruši jsem vídala jen z dálky a doufala, že se na ti také jednou vypravím. Mám radost, že se mi to díky vašemu výletu povedlo aspoň virtuálně.
Zdenka Soukupová
30.9.2020 13:24
Pořád zjišťuji, co je u nás krásných míst, která neznám. Budu se muset polepšit. Věrko, díky za tip.
Naděžda Špásová
30.9.2020 13:18
Na Větruši jsem byla víckrát, lanovkou jsem taky párkrát jela. Odtamtud taky můžeš dojít k Vaňovským vodopádům. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci