Foto: autorka
Čundr: To se jen tak chodí po světě
9. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
18.10.2020 19:56
Při čtení článku jsem byla zpočátku napnutá a čekala něco hrozného , byla jsem ráda, že jsem ve své posteli. Začátek hrůzný a na konci článku mě postihl záchvat smíchu a napětí povolilo. Pěkný článek a skvělá úvodní fotka, která se mi již moc líbila na FD. Děkuji, Elenko.
Jana Šenbergerová
10.10.2020 17:49
Za takové měsíční noci bych na Rampě být nechtěla, i když je tam krásně. Tvá fotografie příhodu hezky umocňuje.
Jana Šenbergerová
10.10.2020 17:46
Ještě se směju. :-) Není to vždycky totéž, když dva říkají totéž. Tobě se to rozhodně povedlo napsat náramně. Zdravím tebe i účastníka tohoto hororového čundru. :-)
Jaroslav Kolín
10.10.2020 12:58
Pěkné, byť známé! Teď jde jen o to, aby to vnoučata nevyprávěla ve školce. :-D
Eliška Murasová
9.10.2020 22:23
Elen, připomnělas mi dobu, kdy jsem na chatě vyprávěla strašidelné příběhy synovi a jeho kamarádovi. Když nám po týdnu přivezl Zdenek generátor a mohli jsme pustit televizi, kluci prohlásili, že příběhy jsou lepší. To byly časy...
Eva Mužíková
9.10.2020 20:22
Teprve po přečtení poslední věty z vyprávění mi došlo, že jde o známý příběh. Ale přiznám se, že jsem byla docela napjatá. Hezké zpestření.
Zuzana Pivcová
9.10.2020 19:10
Až do poslední věty jsem byla nejistá a ten legrační konec jsem velmi uvítala. Nějak mi teď humor moc nejde, tak tohle bylo fajn.
Dana Puchalská
9.10.2020 18:21
Super, vnoučata musela mít oči až "na vrch hlavy". Děkuju za hezký článek.
Alena Tollarová
9.10.2020 16:04
Tak to je příběh přímo stvořený pro takovéto příležitosti. Trochu strachování. A pak ... úlevné chachacha :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci