Foto: autorka
Rouškobraní
25. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
27.10.2020 09:05
Roušku beru jako nutné zlo, jenže venku v přírodě ji nepotřebuji, tak ji vždy někam zastrčím a pak ji hledám na přeprání. Také měním kabelky a saka a tak se mi roušky neustále vytrácejí neznámo kam. Nejsvědomitější , jak jsem vypozorovala ve městě , jsou cikáni, musím je pochválit, dbají o své uzdraví :-)
Dana Puchalská
26.10.2020 08:01
Děkuju za moc pěkný článek. Já v roušce chodím neustále a už se moc těším na dobu, kdy jí nebudu nosit.
Jan Zelenka
25.10.2020 23:08
Já moc roušky nenosím, protože skoro nikam nechodím. A když jdu na výšlap někam nad město, roušku po chvíli sundám. Na nákup jezdím jednou týdně, tak to vydržím. Když jdu s pejskem na venčení, roušku mám pro jistotu v kapse. A do města už nejezdím vůbec. Jen kousek od nás na nákup. Ale izolace od lidí mi vadí víc, než roušky.
Anna Potůčková
25.10.2020 19:45
Také se těším na dobu, až ten virus přemůžeme a roušky odložíme a nejlépe až je vyhodíme. Jinak snad jen dodám, že ženy ušetří za rtěnky :-)
Jana Šenbergerová
25.10.2020 17:11
Já už se těším na roušekodkládání, až ten malý spratek konečně vyklidí pozice. Zatím to musíme nějak vydržet a trochu se omezit.
Věra Ježková
25.10.2020 15:36
Hani, ale na procházku mít roušku nemusíš, ne? Já nemám roušky veselé a smutné, ale na různá použití. Do obchodu, tramvaje, na delší cestu autobusem. Vadí mi velmi. Potí se mi brýle, nic proti tomu nepomáhá. Teče mi z nosu, často musím roušku sundávat. Přesto nosím roušky od začátku epidemie všude, kde jsou lidi.
Marie Doušová
25.10.2020 14:25
Hano, ráda si vždy přečtu Vaše články a ujistím se ,že jsme na tom občas stejně a to hlavně v nošení roušek. Přeji hodně zdraví a ještě hodně takových krásných postřehů ze života. Dík...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci