foto:pixabay.com - vodní plocha a okolí Vranovské přehrady
Tam, kde je krásně
29. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
1.12.2020 14:29
Kdysi jsem tam jedinkrát byla, ne u přehrady, ale na hradě. A ještě s mezinárodní skupinou historiků, o které jsem se musela postarat. Žádný relax. Jsem ráda, že tohle už mi teď "nehrozí".
Martina Růžičková
30.10.2020 19:36
Na Vranově a Bítově jsem byla kdysi na výletě. Krásné památky i kraj kolem.
Soňa Prachfeldová
29.10.2020 18:35
Cornštejn Bítov, Vranov nad Dyjí , je tam nádherně, je to 3 roky , co jsem tam opět trávila dovolenou , přímo u Dyje. Ještě bych tam chtěla někdy. Nádherné, děkuji.
Alena Várošová
29.10.2020 18:19
Krásný kraj,který neznám,nádherná místa k odpočinku v létě.Přeji Vám Hanko,aby jste se příští rok na tato místa zase ráda vracela.Profesionálně natočené video,děkuji za přiblížení dalšího ktásného kraje.
Zuzana Pivcová
29.10.2020 13:26
Byla jsem asi před 25 lety na Vranově a na Bítově, a to jsem se ještě musela starat o mezinárodní skupinu historiků, pro které byl uspořádán výlet. Tak jsem si to moc neužila. Je to krásný kraj.
Jitka Hašková
29.10.2020 12:02
Ten kraj znám, je krásný, na všech místech jsem několikrát byla. To video je pro mě zbytečně dlouhé děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci