Alena Tollarová
12.12.2020 20:14
Mám husté vlasy a "hodně krátký účes" - řečeno slovy z článku - nosím hodně let. Občas mě popadne touha po něčem jiném a nechám si vlasy odrůst, ale příště stejně na otázku tak jak? zase hlásím nakrátko, hodně. Teď, kdy byla kadeřnictví zavřená, už jsem si z neuspořádaných vlasů zoufala a jsem ráda, že jsem konečně mohla znovu zahlásit - nakrátko! :)
Věra Ježková
12.12.2020 16:04
Účesy mi líbí, inspirovat se ale nenechám; zůstanu u svého mikáda. Hodně krátké vlasy jsem měla jako mladá asi rok.
Naděžda Špásová
12.12.2020 14:09
To se tak někdo má, když má kulatou hlavu a hřívu, ze které jde udělat leccos. Tak to já teda nemám. Tohle už tady bylo.
Zdenka Soukupová
12.12.2020 14:00
Všechny účesy na fotkách se mi celkem líbí. Ale osobně mám radši trochu delší vlasy, mírně přes uši. Připadám si tak víc "oblečená".
Elena Valeriánová
12.12.2020 12:35
Já mám po čtvrtečním zásahu paní holičky sestřih jako na fotce č. 3. Upravovala a upravovala i přesto, že jsem ji říkala, že už stačí. Ale za to bim, kdy měla jakou nemoc a ke které lékařce ve FN chodí ... A mnohé jiné informace. No co, na půl roku mám vystaráno.
Hana Čadová
12.12.2020 12:20
Nikdy jsem "na kluka" nebyla ostříhaná. Některé kadeřnici sdělíte "prosím ostříhat pouze centimetr". A nestačíte se divit. Moje kadeřnice centimetr dodržuje.
Margita Melegova
12.12.2020 11:05
Pred peti lety jsem se rozloucila s copem po pas, ostrihala jsem se sama a hodne na kratko, nelituji. Dnes je nase kadernictvi zavrene, devcata maji covid, znova jsem vytahla nuzky a strihala, sousedky zavistive koukaji kdo mne strihal, nerikam nic stejne by mi neverily.
Lenka Kočandrlová
12.12.2020 10:36
Když mi bylo 8 let,nechala mne máma ostříhat "na kluka".Do té doby jsem měla krásné blond vlasy.Od té doby mi jen tmavly. Ostříhání pro mě bylo tak ponižující,připadala jsem si ošklivá,taky na fotce z té doby mne nikdo nepoznává....Nesnáším proto krátké vlasy a v životě bych se nedala okudlat dle vámi uvedených "mustrů".Ano,někdy a někomu to sluší,ale většinou dotyčná vypadá nežensky,zvlášť silnější až tlusté ženy by neměly být "vylebány"! Ta malá hlavička k velkému tělu je jak pěst na oko.A zvolit ještě barevný,pokud možno fialový či červený melír,tak to je úlet. Já mám dosud vlasy dlouhé nejméně na ramena,i delší,dá se s tím víc dělat,než s nějakým " výbrusem". Kdo má řídké vlasy,má bohužel smůlu,ale dnes je možnost kvalitních paruk.
Daniela Řeřichová
12.12.2020 10:33
Krátký sestřih mám spojený s dynamickou osobností, například s pěvkyní Dagmar Peckovou nebo s naší Danou Onderkovou, jimž moc sluší.