Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pavlína Šenková
22.1.2022 09:03
Paní Kateřino,máte pravdu.Všechny ženy ve fotogalerii mají jedno společné,jsou nalíčené a štíhlé.Je zřejmé,že to tak měly vždy.S dvaceti kilogramy navíc a s dvojitou bradou moc parády člověk neudělá,plus elegantní ohoz-
při českých důchodech také velice těžká věc.Ne každému sluší takový krátký střich,ale dámám na fotkách to velice sluší.Je to bohužel i o penězích,seniorka u nás, když je sama,si nemůže vyskakovat.Jen ten kadeřník při dnešních cenách.A krátký střich,aby vypadal dobře,potřebuje úpravu každé čtyři týdny.
Kateřina Baziková
5.1.2021 10:32
Obávám se, že mnohá žena s hodně krátkými vlasy vypadá spíš jako starý chlap s kozama.
Jana Kollinová
15.12.2020 18:51
Ne každá žena má v pozdějším věku natolik krásnou tvář, které by slušel ultra krátký sestřih.
Elena Valeriánová
14.12.2020 11:42
Dnes jsem viděla mladou ženu, která měla vyholen, vlasy nad ušima a vzadu na temeni, na vršku hlavy čupřina růžových vlasů. Měla jsem chuť vytáhnout foťák a vyfotit si ji, nedostala jsem odvahu. Měla hlavičku jak bonbónek a vypadala podivně.
Zuzana Pivcová
13.12.2020 16:01
S mou kadeřnicí Žanetou si dobře rozumíme. Někdy se dokonce zeptá ona, zda chci vlasy opravdu ještě o něco kratší. Delší vlasy bych už nesnesla, ale mluvím pouze za sebe, nikoliv obecně.
Vladislava Dejmková
13.12.2020 15:40
Také ráda hlásím kadeřnici nakrátko. Už k ní chodím dlouho a ona dobře ví, co myslím. Dlouhé vlasy jsem naposledy měla ve svých 30 letech.
Helena Přibilová
13.12.2020 11:19
Jsou typy žen, kterým krátký účes sluší, ale já k takovým nepatřím. Vždy jsem nosila delší vlasy.
Danka Rotyková
13.12.2020 11:17
Všechny účesy na fotgrafiích se mi líbí a nějaký takový už budu mít konečně v úterý. Kdyy tak někdo vymyslel vodičku, po které by vlasy nerostly, ale sílily, to by bylo terno. Takže raději trochu více nakrátko. ☺
Marie Seitlová
12.12.2020 22:40
Již léta nosím krátký účes, jsem spokojená. Všechny fotky účesů se mi líbí.
Eva Hynkova
12.12.2020 21:35
Krátké vlasy miluji, jsou šmrncovní.
Faktem je, že ne každému sluší.
Načíst starší příspěvky