Foto: autorka, Kostel ve Slatinicích
Lázeňský deník
3. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
4.11.2020 23:25
Dobrá reportáž a pozdravuji všechny známé, které jsem na fotkách poznala. Je fajn, že jste pobyt nevzdali ani v této nelehké době. O tom, že jste volný čas využili smysluplně není pochyb - to dobře dokumentují fotky i vtipný popis netypického rouškového pobytu. Určitě jste si upevnili také duševní zdraví a to je moc užitečné pro posilování imunity. Helí, teď si nech nožku hýčkat, ať jsi do příštích výletů v pořádku.
Martina Růžičková
4.11.2020 19:21
Prima jste váš pobyt popsala i nafotila (zkoukla jsem i album na Rajčeti).
Alena Vávrová
4.11.2020 16:10
Hani P. - sláva, vlasti, výletu a konec dobrý, všecko dobré, viď? Fandila jsem vám, protože mám o vašich pobytech povědomí a nakonec, nebyli jste ve Slatinicích poprvé a jste ukázněná parta. A dopadlo to naštěstí podle "odvážnému štěstí přeje". Ale věřím, že to byly dopředu děsný nervy.
Hana Šimková
4.11.2020 15:06
Měla jsem dojem, že jsem tam s vámi a docela mě to bavilo. Jinak jsem ale nikdy bohužel v lázních nebyla a v této době už nebudu.
Hana Práglová
4.11.2020 09:07
Napsala Hela,nebudu psát já.Tak zněla naše "dohoda". :) Příprava byla krutá,týden před odjezdem ještě horší.Neustálé emaily a telefonáty mě přiváděly k zbláznění...Nakonec jsme odjeli,protože zrušení pobytu 55 lidí se 100% stornem bylo jaksi nereálné.Když jsme pak na OD četli vaše reakce,nebylo nám nikomu příjemně. Ale vše pominulo,bylo nám fajn,všichni byli spokojeni,nikdo neochořel ani nenakazil nikoho jiného a už se těšíme na lepší časy,abychom mohli plánovat další zajímavé akce.
Jarmila Komberec Jakubcová
3.11.2020 15:03
Helenko musel to být skvělý pobyt. Byla jsi v partě lidiček a to je vždy příjemné. Já bohužel ve Fr.Lázních nikoho neznala, byla jsem tam sama a pokud jsem mluvila česky ani nikdo nereagoval. V t doby kdy jsem tam byla byly lázně plné německých pacientů. Ráda s Hankou P. jezdím, vozí prima Moraváky a Moravanky a má báječný program.
Zuzana Pivcová
3.11.2020 14:11
Helenko, pojala jsi to hezky a myslím, že je z vyprávění i celkem jasné, že vás nebylo třeba nějak podezřívat, že jste svým "výletem" šířili nákazu. Ráda jsem na fotkách objevila i někoho dalšího známého, tedy hlavně Květinku!
Růžena Kuželková
3.11.2020 14:09
Tak jsem se prošla po Slatinicích virtuálně,moc díky,zase jsem poznala kus naši vlasti.
Anna Potůčková
3.11.2020 13:42
Heli v některých pasážích jsem se docela hezky vychechtala. Nemám ráda dlouhé články, ale tvůj je tak napínavý, tak veselý, že jsem jej četla pomalu s jedním nadechnutím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci