Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Elena Valeriánová
						11.11.2020 18:42
						Aničko, já jsem tak ráda, že už zase běháš jako veveruška a fotíš a sdílíš s námi své krásné fotky. Děkuji.

Martina Růžičková
						10.11.2020 23:02
						Nádherně zachycené kouzlo mlhavého rána. 

Alena Tollarová
						10.11.2020 22:12
						Mlha má svoje kouzlo a den či dva se dá i užívat. Ale nesmí trvat moc dlouho. V roušce se navíc mlží brýle a mlha je pak dvojnásobná. Každopádně mlžná procházka se vydařila :) 

Anna Čípová
						10.11.2020 21:27
						Milé dámy, moc děkuji za milé komentáře. Mějte krásné dny- 

Eva Mužíková
						10.11.2020 21:13
						Aničko, moc se mi Tvé fotky líbí. Jako vždy, umíš!!!!

Jindra Hubačová
						10.11.2020 16:51
						Aničko, děkuji, podzim mám ráda i třeba s mlhou. Máš krásné fotky.

Soňa Prachfeldová
						10.11.2020 15:01
						Aničko děkuji za krásnou fotoreportáž .♥

Irena Mertová
						10.11.2020 10:00
						Skvělá mlhová procházka - prošla jsem se s vámi, ani se neurousala :-)

Eliška Murasová
						9.11.2020 19:20
						Adulko, moc se mi líbí Tvé "lemování" pastvin. A když se to umí, umí být i mlha krásnou! 

Helena Přibilová
						9.11.2020 19:13
						Děkuji za krásné fotografie podzimní přírody. Připomínají mi naše procházky s manželem v posledních dnech. Dříve jsem tento listopadový, "melancholický" čas neměla ráda, ale naši japonští přátelé nám říkali, že i mlha je krásná. Japonci jsou totiž velmi vnímaví, co se týče přírodních krás a jevů. V jejich jazyce se vyskytuje velké množství slov, kterými tyto jevy dokáží vyjádřit, včetně mnoha výrazů pro mlhu. V těchto dnech právě připravuji článek o Japonsku.

Načíst starší příspěvky