Foto: autorka
Po modré do mlhy
9. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
11.11.2020 18:42
Aničko, já jsem tak ráda, že už zase běháš jako veveruška a fotíš a sdílíš s námi své krásné fotky. Děkuji.
Alena Tollarová
10.11.2020 22:12
Mlha má svoje kouzlo a den či dva se dá i užívat. Ale nesmí trvat moc dlouho. V roušce se navíc mlží brýle a mlha je pak dvojnásobná. Každopádně mlžná procházka se vydařila :)
Irena Mertová
10.11.2020 10:00
Skvělá mlhová procházka - prošla jsem se s vámi, ani se neurousala :-)
Eliška Murasová
9.11.2020 19:20
Adulko, moc se mi líbí Tvé "lemování" pastvin. A když se to umí, umí být i mlha krásnou!
Helena Přibilová
9.11.2020 19:13
Děkuji za krásné fotografie podzimní přírody. Připomínají mi naše procházky s manželem v posledních dnech. Dříve jsem tento listopadový, "melancholický" čas neměla ráda, ale naši japonští přátelé nám říkali, že i mlha je krásná. Japonci jsou totiž velmi vnímaví, co se týče přírodních krás a jevů. V jejich jazyce se vyskytuje velké množství slov, kterými tyto jevy dokáží vyjádřit, včetně mnoha výrazů pro mlhu. V těchto dnech právě připravuji článek o Japonsku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci