Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Jurečková
10.2.2022 19:34
Zaujala mě polévka cizrnová s rajčaty. Vyzkouším, díky. Polévky máme také rádi.
Soňa Prachfeldová
14.11.2020 07:45
Dříve jsem polévky nemusela, ale na stará kolena je ráda vařím a tyčový mixér je také mým věrným společníkem. Přidám do nich i čili papričku, pár kuliček černého pepře a taková dobře udělaná kulajda mňam.
Antonín Nebuželský
14.11.2020 02:42
Polévku musím mít, jinak to není ono". Slepičí, hovězí, bramboračku, čočkovou, ale hrachovku mám nejraději.Jojo :-)
Jan Zelenka
14.11.2020 00:20
Tato záliba je mi velice sympatická. Vařím už více, než 50 let a bez polévky si nedokážu představit život. Vaše recepty jsou velice inspirativní. Použiji.
Zdenka Jírová
14.11.2020 00:04
Máte mé sympatie, bez polévky není oběd dokonalý. I když jsem již starší ročník, vařím si sama a to včetně polévek. Znám mnoho nejrůznějších variant také experimentuji podle svých momentálních zásob. Polévky mě naučil jíst tatínek, bez polévky by ani nesedl ke stolu. Také ji vařím na 2 dny.
Jaroslav Kolín
13.11.2020 21:15
Lákavé, můj postoj k polévkám je vekrze kladný. Leč moje babička říkala: Polévka je grunt, maso je špunt. :-)
Margita Melegova
13.11.2020 20:46
Kdysi pred lety jsem nestihla uvarit polevku, presla jsem hned k ohrivanemu hlavnimu chodu a zbytek rodiny to okomentoval slovy ...dnes dieta. Varim ji na dva dny, ale nektere i na tri, moje druhe ja tvrdi ...cim je starsi tim vic chutna. Pekne recepty, varim obdobne, vylepsuji ruznymi prisadami.
Dana Divišová
13.11.2020 18:12
Vařím polévku obden. Pro manžela oběd bez polévky není oběd. Já si polévku vybírám. Nejraději mám gulášovku, knedlíčkový kaldoun, dršťkovou. Vaši zelňačku bych si dala.
Eva Mužíková
13.11.2020 17:46
Vypadají lákavě, u mne vede zelnačka. Dobrý nápad Vlasti.
Věra Ježková
13.11.2020 16:08
Polévková nejsem, ale tyhle bych si dala; kromě kapustičkové.
Načíst starší příspěvky