Jindra Hubačová
22.11.2020 18:07
Mí dva zesnulí kocourci se jmenovali Ben a Dan. Vnučky zlatý retrívr je Čenda a synova jezevčice se jmenuje Stefi .
Alena Tollarová
22.11.2020 08:29
Evo, já s Tebou naprosto souhlasím. Když chodím venku a slyším volat normální lidská jména a místo dítěte přiběhne pes, přijde mi, že je něco divně. Alíci, Azoři, Asty atd. se opravdu ztratili. Móda je zkrátka móda.
Eva Mužíková
17.11.2020 13:42
V domě máme dobrmanku Josefínu, vedle irskou setřici Toničku a ohařku Cyrilu.... Není nad Míšu, Ferdu, Punťu, Azora, Micku, Mourka a Mikeše.... Ale to bychom zkrátka nebyli IN....
Miloslava Náhlíková
17.11.2020 11:06
U nás doma býval VŽDYCKY každý pejsek Punťa, fenka Ťapka, kocour Mourek a kočička Micka?
Miluše Hasenohrlová
16.11.2020 19:31
U našeho domku byly vždy jen fenky německého ovčáka,moje celoživotní lásky. Rita,Xena.Tara,Dona,Sára a nyní Alma.U velkých plemen nemám ráda zdobnělá jména.
Dana Divišová
16.11.2020 11:16
Máme Terry jorkšírku (kamarád jí říká Terezko) a Peggy labradorku ( vnuk jí říká Peginko)
A sousedi Berušku rotvajlerku. Hodně se používají zdrobněliny, slyším pořád Betynko, Kazánku, Andíčku, Kačenko, a pod. Většinou od seniorů. Zřejmě mají odrostlé děti.
Dana Hošková
16.11.2020 10:47
Syn má psa- křížence Felixe za slovenského útulku Zatúlaný chlpáčik, tudíž má doma Felixe Slováčka. Já mám už dvanáctý rok trpasličího jezevčíka Endžíka (Angie) z útulku českého. Prima parťák.
Zuzana Pivcová
16.11.2020 09:47
Má vzpomínka je trochu smutná. Když přišel před lety o život při autohavárii můj partner, který se jmenoval Borek (dali mu tohle jméno opravdu díky tiskové chybě v kalendáři :-D), tak jsem šla druhý večer sídlištěm a najednou někdo zavolal Borku! Jak se říká, krve by se ve mně nedořezal. Ale tam paní venčila pejska toho jména..... Dnes existují i kalendáře se psími i kočičími jmény, takže je možné slavit svátek. No, nic se nemá přehánět.
Jaroslav Kolín
16.11.2020 09:44
V létě jsem si vyfotil krásnou německou dogu Olinku. To jméno měla i na obojku a bylo to moc přítulné zvíře.
Dana Puchalská
16.11.2020 09:28
Ano, někdy je to úsměvné. U nás v sousedství je například fenka boxera Růženka a kamarádí se s další fenkou jménem
Maruška - dobrmankou. Ale když mezi ně vletí rotvajler
Josífek, tak už je tu o zábavu postaráno. Hlavně za šera. To si zdejších poměrů neznalý člověk myslí, že jde o nějaký rodinný problém.