Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Blanka Lazarová
1.2.2022 15:46
Velmi zajímavý článek o ještě zajímavější zemi. Jeden kamarád v Japonsku byl a půjčil mi 2x 2hodiny videa a já se od toho nemohla odtrhnout. Je to pro nás vše tak jiné a proto hodně zajímavé. Díky za vaše články.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.11.2020 21:47
Krásný článek o úžasném Japonsku. Bohužel tuto zemi jsem neměla možnost navštívit. Měla jsem sice příležitost navštívit Tokio, ale bohužel krátce před cestou jsem onemocněla. Tak jsem si ráda přečetla zajímavé postřehy z této země. Děkuji
Helena Přibilová
16.11.2020 20:39
Děkuji za milá slova i zajímavé komentáře. Jsem ráda, že se mohu s vámi, čtenáři portálu i60, podělit o své cestovatelské zážitky. Jakmile mi vyjde čas, budu pokračovat v psaní dalších reportáží.
Vladislava Dejmková
16.11.2020 15:14
Ráda jsem si vaše vyprávění přečetla. Jako vždy je velmi zajímavé, poutavě napsané. Děkuji.
Jana Hošková
16.11.2020 12:24
Zajímavá země a zajímaví lidé a jejich životní styl. Díky za článek. Škoda, že už se tam taky nepodívám.
Margita Melegova
16.11.2020 09:36
Pridam z jineho soudku o japonskych ostrovech, rychle vysloveni jejich nazvu byl pro meho tehdy nastavajiciho hlavolam a tak kde chodil pilne trenoval Kjusu, Sikoko, Honsu, Hokaido, po svatbe jsem od uceni takovych hlavolamu upustila.
Daniela Řeřichová
16.11.2020 08:58
Paní Přibilová, já jsem Vaší fanynkou a děkuji za sugestivní reportáže z mnoha zajímavých míst, Japonsko nevyjímaje. Naše rodina je také trochu "postižena" Japonskem. Sestřenice s manželem (65+) tam byli opakovaně a jejich zážitky a fotodokumentace mě lákají také k návštěvě Japonska. Vnučka studuje japonštinu v Česko-japonské společnosti a právě nyní získala druhé místo v soutěži v japonském mluveném projevu Benron Taikai. Těším se na další Vaše reportáže.
Zdenka Jírová
16.11.2020 01:43
Váš článek je úžasný. Vaše vyprávění mě nadchlo, hned bych se vydala do Japonska, jak se mi líbilo. Mohu říct, že mne Japonsko zajímalo vždy a vzpomínám si, že někdy kolem roku 1968, kdy se u nás politické poměry začala uvolňovat, probíhal takový malý televizní seriál o Japonsku, kde se náš moderátor ptal na Japonsko hezké a milé dívky jménem Šimako. Dokonce vyšla o Japonsku tehdy velmi pěkná kniha. Váš článek mi to připomněl.
Martina Růžičková
15.11.2020 20:44
Zajímavý cestopisný článek. Ráda jsem si ho přečetla.
Dana Puchalská
15.11.2020 20:24
Nedalo mi to a začala jsem pátrat, kdo napsal onu knihu Sto pohledů na Japonsko. A přišla jsem na to... Autoři jsou Vlasta a Jan Winkelho''ferovi.
Načíst starší příspěvky