Úvodní foto: archiv autorky
Chvála chůze
15. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Antonín Nebuželský
18.11.2020 19:37
Paní Věro ten telefon je koníček, ale docela návyková záležitost. A s těmi kroky jsem to přehnal je to za dva roky. :-)
Jan Zelenka
18.11.2020 10:52
Chodím pochopitelně bez hůlek, protože nyní chodím velmi málo. Ale v Alpách jsme s kamarádem hůlky museli mít při slézání prudkých svahů. Tam je měli i ti mladí. Terény jsou tam těžké.
Antonín Nebuželský
18.11.2020 06:15
Chodím denně, mám na to čas, tak trochu dopoledne, aby mi chutnalo, manželka nechodí, maká, což je problém, ale zase na druhou stranu... :-) Nechutná ji tolik, co mně, takže mě, sobci, zbyde víc. A odpoledne chodím ještě tak dvě hodiny s kamarádem, který je o něco starší, je mu osmdesát, který mě honí, a ještě mi poví, co bylo v televizi, co koupil dopoledne ve slevách, většinou mi vnutí nějaké noviny, které tam sebral. Abych nezapomněl, manželka si vyjde s kamarádkou, nebo jde s dcerou na zahradu, což já zrovna nemusím. No a po páté se sejdeme u soutěží, az kvíz, nebo Háma, možná znáte. A najednou je večer.
Jo, a přemýšlel jsem o těch hůlkách, že díky za postřehy, zatím ještě počkám, po rovině se bez nich obejdou. Jo, napadlo mě, v mapách, cz používám "stopaře", telefon má krokoměr, a považte, za loňský rok tam mám asi sedmapůl milionů kroků. Co? :-)
Eva Braunová
17.11.2020 20:41
Také moc ráda chodím a bez hůlek ani krok.Tělo se mě narovná a srovná se i dech.V chytrém mobilu je aplikace krokoměru.
Marie Doušová
17.11.2020 10:57
Také ráda chodím do přírody a to hlavně díky fence ,která mě vždy doprovází. Potkávám hodně lidí uštvaných s holema ,jak se ani nerozhlídnou po okolí,ale honí se za výkony a kilometry. Ne, k tomu hole nepotřebuji,asi by mi překážely. Raději krásná a pomalá procházka,která mě uklidní a okolí mě v táhne do své krásné krajiny.
Blanka Macháčková
17.11.2020 07:59
Věro, ať ti to pořád době chodí a také tak sluší jako na fotografii. Je z ní vidět, že ti tento pohyb dělá radost. Já sice občas chodím, ale nerada. Mám ráda courání po lese a to opravu není ta pravá chůze.
Jindra Hubačová
16.11.2020 18:20
Ano, ano, chůze je nejpřirozenější pohyb, také ráda chodím a je mi fuk , kolik nachodím. Mám chytré hodinky i chytrý telefon, ale netrápí mě, když nachodím méně , než si určím . Hlavně ať slouží zdraví, Věru, děkuji za článek a fotky, měj se fajn !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci