Anna Čípová
16.11.2020 19:30
Gratuluji oceněným.
Jitka Hašková
16.11.2020 19:03
Gratuluji Eleně a panu Kolínovi. Výběr fotek se mi moc líbí. Těším se na kalendář.
Dana Kolářová
16.11.2020 18:37
Každý registrovaný čtenář na i60 tím pádem i fotograf měl možnost do foto-soutěže své fotky vložit, tedy i ti, kteří dávají fotky na FD. Ale mnoho se jich nezúčastnilo. Zřejmě nezájem? A nechápu, co mají „prázdné profily“ společného s fotografiemi.
Eliška Murasová
16.11.2020 18:34
A přesně to jsem si vymyslela já. Ještě před informaci, že bude mít I60 kalendář, jsem udělala k narozeninám pro svou přítelkyni a pro sebe velký kalendář na šířku jen ze 13ti fotografii v Happy foto.
Jindra Hubačová
16.11.2020 18:08
Alenko Vár. , je třeba kalendář prodat co nejvíce lidem, aby íčko vydělalo , provoz je jistě finančně náročný a pochybuji, že bychom si každý koupili více kusů než jeden max 2 kusy. Jak jsem koukala, tak například fotografka paní Převrátilová je na íčku již od roku 2014 a fotky ve své galerii má překrásné. Takže jak píše Honza Raška , museli bychom si udělat každý kalendář ze svých fotek, ano, je mi to naprosto jasné.
Alena Várošová
16.11.2020 17:29
Srdečně gratuluji Eleně a panu Kolínovi a všem ostatním co se podíleli svými krásnými fotkami do nového kalendáře 2021.I když to an Raška vysvětlil,že o nic nejde,také souhlasím s Alenou T a Zdenkou Ž autoři s prázdnými profily... Spousta známých co dávají fotky denně a jejich krásné fotky se tam neobjevily,to mě mrzí. Některé fotky jsem tipovala,některé mě překvapily.Ale každý máme jiné oko a jiný názor.Také děkuji zatím redakci za své foto,které jsem vůbec netipovala,ale i tak potěšilo.
Jindra Hubačová
16.11.2020 16:54
Evo , konkurence je veliká , tak se raději netěšme, je fakt moc krásných fotek na výběr, to jsem již zaznamenala při prohlížení soutěžních fotek .
Eva Mužíková
16.11.2020 16:33
No tak to já se zatím moc netěším, tohle je jak jsem pochopila výběr těch líbivých. Jak píše Honza, záleží ještě na grafikovi a počtu fotek na stránce.
Naděžda Špásová
16.11.2020 14:44
Gratuluji vítězům v Počinu týdne. A děkuji redakci za foto v kalendáři, moc mě to potěšilo a mám radost, že tam budu s íčkaři, které dobře znám.
Jan Raška
16.11.2020 14:14
Dobrý den, Eva M. má správný odhad, Elenina fotografie zasněženého lesa by měla být na úvodní straně kalendáře. A co se týče autorů snímků, tady zase sdílíme názor Marie M. - nový či nově zaregistrovaný čtenář si může "oťukávat" portál třeba právě prostřednictvím fotosoutěže (o žádné věcné ceny zde nešlo, takže to není o tom, zaregistrovat se kvůli soutěži a něco vyhrát). Nějak přeci nováčci začít musí a každý tu měl nějaké své "poprvé". A zvláště v této době, kdy není možné seznámit se s ostatními Íčkaři na nějaké akci či srazu, ale pouze on-line "přes dráty"... Osobně se mi líbí, když je to takovéto kolektivní dílo. JInak by si mohl každý udělat kalendář ze svých fotek. Ostatně, o tom také uvažujeme, že by si lidé mohli poskládat svůj kalendář z fotografií íčkařů, kteří by poskytli svá autorská práva. Ale to určitě není záležitost letoška, je to o investici do programu či softwaru,...
Načíst starší příspěvky