Foto: autorka
Jak jsme zabloudili v našem lese
18. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
18.11.2020 13:06
Pěkné dobrodrůžo...taky vím, co je to zabloudit - navíc na běžkách v zasněženém lese, soumrak na spadnutí - a pak ta radost, když se objeví ta správná cesta domů!
Jana Šenbergerová
18.11.2020 09:55
Bloudila jsem nejedním lesem, ale ve všech se mi líbilo. Do těch našich okolních chodím teď málo, protože se mi nelíbí, i když se v nich zabloudit nedá, jak jsou průhledné. Pěknou procházku jste si užili.
Věra Ježková
18.11.2020 09:35
Maruško, moje kamarádka říkala: "Znám prima zkratku. Je sice delší, zato je tam horší cesta." Hezké fotky.
Daniela Řeřichová
18.11.2020 09:21
Moc hezký článek a fotografie. Na sv. Hostýn jsme jezdívali každoročně. A pojali to zároveň jako gastronomické turné a degustovali halušky. A neřidič k tomu slivovičku.☺
Zuzana Pivcová
18.11.2020 09:21
Sama v lese jsem zabloudila jen jednou před lety a nebylo to úplně příjemné. Vy jste to ale svorně zvládli výborně a ještě z toho jsou pěkné fotky.
Dana Puchalská
18.11.2020 09:14
Marie, moc pěkný článek. Děkuju za něj. A jak jsem si prohlížela fotky, tak jsem si říkala... "U Marie v okolí je krásně..." Lesy mám moc ráda. A moc se mi líbila ta
předválečná chata.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci