Úvodní foto: autorka
Výlet na Kamýk
23. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
26.11.2020 08:43
Děkuji vám. Jsem moc ráda, že jsem České středohoří už zčásti poznala. Je skutečně krásné. Doufám, že na jaře naše výlety budou pokračovat.
Soňa Prachfeldová
26.11.2020 08:15
Bezva vyprávění i s fotkami, na Kamýku jsem ještě nebyla. Je opravdu krásně na mnoha místech Ústeckého kraje, jsem ráda Věrko, že se Ti u nás líbí.
Helena Přibilová
24.11.2020 18:40
Krajinu Českého středohoří jsme si s manželem velmi oblíbili, stala se cílem mnoha našich výletů. Obdivujeme nejen místní krásnou přírodu, skvělé výhledy, ale i zajímavé hradní zříceniny. Celá oblast je protkána značenými turistickými stezkami, mezi nimi jsou i takové, které vedou k těmto zříceninám. Nazývají se Zlatá, Žitenická a Žižkova stezka hradů. Kamýk jsme navštívili letos na jaře a nikdy nezapomeneme na to, jak celý svah pod hradem byl pokryt nádherným kobercem fialek.
Martina Růžičková
23.11.2020 21:08
Romantická zřícenina, krásné výhledy a ještě jezero navrch! Díky za článek i fotky z výletu :-).
Alena Tollarová
23.11.2020 20:22
Kamýk je dominantou kraje mezi kopci a Labem a je vidět ze všech stran, také od Dubického kostelíku. Ve vsi má pamětní světničku Bedřich Smetana, který tam strávil pár dní na svatební cestě s jeho druhou ženou. Skoro přesně před dvěma lety jsem přes něj šla z Plešivce ke třem křížům a dobrodružství popsala jako Plešivec, Kamýk a tři kříže, aneb proč má Plešivec pleš. Je to další krásné místo Českého středohoří.
Daniela Řeřichová
23.11.2020 20:14
Má osobní otázka reflektovala situaci, kdy jsem byla před týdnem omylem uzamčena na Dětském ostrově a museli mě vyprostit hasiči.☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci