Alena Várošová
28.11.2020 13:24
Hodně jsme jezdili ještě za mlada do Divadla v Hodolanech.Pak jej zrušili a bylo po operetkách, činohrách, i operách.Teď už jenm vzpomínám. Do Moravského divadla jsme nejezdili,nevím proč. pěkný článek Díky za pěkný článek o kutultře ,ta nám jistě všem chybí,: Díky za
Soňa Prachfeldová
28.11.2020 07:38
Moc se mi líbí Váš krásný zážitek z hudby.Chybi divadlo, kina, muzea, prostě kultura, věřím, že zase bude.
Jarmila Komberec Jakubcová
28.11.2020 00:07
Také se mi stýská po divadle. Nejraději jsem chodila do Divadla J.K.Tyla v Plzni. Máme ještě Nové divadlo, ale to mi spíše připomíná kino v Cinemě. Dneska bohužel nemůžeme nikam. Tak snad příští rok bude lépe.
Zuzana Pivcová
27.11.2020 18:40
Mám z Vašeho poetického příspěvku pěkný umělecký dojem, jako bych představení sama navštívila. Děkuji.
Věra Ježková
27.11.2020 17:03
Hezké. Taky bych šla do divadla. Jen malá připomínka: Dotyčný pán nelíbal rád všechny, ale ženy. :-)
Jan Zelenka
27.11.2020 15:15
Jo, divadlo. To my chybí hodně. Ale nejde jen o současnou karanténu. Když jsem se dříve podíval na program místního divadla a ceny vstupného, přešla mne úplně chuť. Při plzeňských studiích jsem měl koupeno předplatné na celou sezónu a když jsem bydlel v Praze, chodili jsme se ženou nejraději na opery a operety. Kde je tomu konec?!
Jana Šenbergerová
27.11.2020 14:25
Je moc dobře, že vzpomínky zůstanou a máme se k čemu vracet. Zvykli jsme si alespoň jednou ročně navštívit představení ochotníků z blízkých obcí, zajíždějí k nám i herci z kamenných divadel. Vždycky nás pobaví a obohatí. Často jsme chodili na vernisáže různých výstav. Když to teď nejde, vezmeme zavděk i divadelními představeními, která si můžeme pustit v televizi. S hudbou je to podobné.
Alena Vávrová
27.11.2020 14:23
Tedy divadlo, nedivadlo...dostal jste mne třetím odstavcem od konce...
Vladislava Dejmková
27.11.2020 12:37
Také mi divadlo chybí, naposledy jsem byla v lednu v Praze, pak na představení v přírodě v Bažantnici v Lázních Bělohrad během léta. Ale i to naše hradecké Klicperovo divadlo mám ráda, aspoň jednou dvakrát během roku bych tam zašla, kdyby...
Daniela Řeřichová
27.11.2020 11:20
Pane Mračku, velice děkuji za článek a vyznání, že vám chybí divadlo. Mně moc. Jsem divadlem postižená, je to nedílná součást mého života. Olomoucká scéna měla v divadelním světě vždy velmi dobré jméno. Tak si přejme, abychom už brzy mohli zase prožívat tu divadelní magii.