FOTO: autor
O jaru a miniskukních
29. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
2.12.2020 07:36
Každé roční období má svůj význam i půvab. Z každého si něco příjemného vyzobnu a užívám. Jaro je asi nejhezčí, příslib nového , příslib nadějí, štíhlá děvčata v mini. Také jsem je ráda nosila. Nohy slezly svižněji každý kopeček. Hlavně, že ještě dnes pořád můžeme vidět tu opakovanou krásu ve věčném koloběhu života. A ještě si pořád z něčeho uždibovat. No není to pořád hezké? Jako Tvé povídání Honzo.
Martina Růžičková
30.11.2020 19:53
Každý máme svá měřítka, podle kterých hodnotíme roční období :-).
Krásné podzimní fotky!
Jana Šenbergerová
29.11.2020 22:34
Tak to já patřím k těm, co se daly spočítat na prstech jedné ruky. Sukně vždycky decentně těsně nad koleny. Toho je mi trochu líto, protože jsem mívala docela hezké nohy. Dnes už nemám ani ty. :-) Přestože to má k nostalgii daleko, váš článek se mi líbí. Jeho pojetí i styl.
Zuzana Pivcová
29.11.2020 19:08
Úsměvné a hezké. Ráda jsem nosila minisukně. Ony totiž přišly v době, kdy se mi z původních hůlčiček udělaly docela hezké nohy. :-D :-D Tak jsem si to užila. Vše pominulo, ale nevadí, hlavně, že to sluší zase dalším.
Dana Puchalská
29.11.2020 18:43
Honzo,hezky jsem si početla. A řekni která z nás žen minisukni nenosila ? Ty bys lehce spočítal na prstech jedné ruky. Můj otec říkal, že je to štamprle.
Jan Zelenka
29.11.2020 18:20
Paní Šimková - Nostalgie, ta v nás žije, občas ale jak harpyje do duše se zarývá, slabá místa odkrývá.
Věra Ježková
29.11.2020 17:51
Jendo, moc pěkné zamyšlení. Jak víš, mám radši podzim než jaro. I můj podzim života je hezčí, než bylo jeho jaro. Minisukně jsem nosila ráda a pod tehdejším diktátem módy jsem se s nimi nerada loučila. Přeji ti ještě hezký a dlouhý podzim života. Krásné fotky.
Anna Potůčková
29.11.2020 15:03
Jo, bejvávalo......Také jsem chodila v minisukni, některé kvůli mamince jsem pak podkasala, nebot maminka je na nás nerada viděla a nedovolila, abychom si je nechaly šít, nebo kupovaly moc krátké. A tak až jsme nebyly mamince na dohled, tak se sukně podkasala. U které to nešlo, ta se téměř nenosila
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci