Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Soňa Prachfeldová
						5.12.2020 07:51
						Krása Aničko. Tak si Tě umím živě představit, jak lovíš soustředěně a se zápalem fotky ve vašem krásném kraji.

Hana Lancová
						4.12.2020 14:10
						Aničko, mé oko si na Tvých fotkách vždy smlsne. Krása!

Jitka Hašková
						4.12.2020 08:35
						Děkuji za krásné zimní fotky.

Jana Šenbergerová
						3.12.2020 17:44
						Aničko, krása ve tvém podání mě vždycky potěší. Jsem ráda, že už ti zas nohy slouží a můžeš pro nás zachycovat, co na svých fototoulkách vidíš.

Anna Potůčková
						3.12.2020 11:32
						Potěšily Tvé fotky mé oči. Zima má být bíla a přírodě to moc sluší! Dnes už máme u nás na Holešovsku také bílou peřinu, ale zatím je tenká, ale třeba ještě do večera zmohutní, nebot zatím sněží stále.

Martina Růžičková
						3.12.2020 11:14
						Kouzelné zasněžené fotky. Přeji hezké předvánoční dny a dobré světlo :-).

Marie Doušová
						3.12.2020 10:57
						Fotky se moc povedly. Dík.....

Věra Ježková
						3.12.2020 10:28
						Krásné fotky. I já přeji všem klidný a pohodový advent.

Irena Mertová
						3.12.2020 09:51
						Krásné fotky ze zimního lesa.

Hana Nováková
						3.12.2020 09:02
						Krásné zimní fotky, sníh jen nakrátko, podle předpovědí se zase oteplí, ale já bych si přála, aby po celou zimu bylo tak 10 cm sněhu, krajina sněhem pokrytá, změněná v bílou peřinu, mrazu tak do -5C a všude to tajemné ticho v době vánoc. No, možná nezůstane jen u přání, jen ten nahoře to ví...

Načíst starší příspěvky