Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Alena Vávrová
						6.12.2020 20:58
						Básně o sněhu mám moc ráda, třeba takovou "...po sněhu půjdu čistém bílém, hru v srdci zvonkovou..." Opravdu evokuje čistotu, i radost. (Pokud zrovna někdo neřídí auto ve sněhové kalamitě, že jo). To se mne netýká, neřídím, ale vzpomínky na sníh (hodně sněhu), třeba i na moje běžky samochodky rozjeté po Hrabětické pláni a k nezastavení a nebo že si, pokud ho je dost, uplácám každý rok sněhovou bábu...jsou zkrátka prima. Díky za milé veršíky, Jitko♥

Eva Mužíková
						6.12.2020 16:09
						Jitko, vždy mne potěšíš. opět moc povedené.

Jitka Chodorová
						6.12.2020 12:17
						Děkuji všem za milé komentáře.

Dalibor Polanský
						5.12.2020 22:39
						Proč sníh nepadá/ když dřív ho bylo dost/ Ta zimní nálada/  byla dřív pro radost/ a dnes jen břečka...

Dana Puchalská
						5.12.2020 17:48
						Moc krásné.... Děkuji. 

Jan Zelenka
						5.12.2020 13:12
						Jako vždy, Jitko, moc rád navštívím tvé texty. 

Marie Doušová
						5.12.2020 10:44
						Bílého sněhu si moc v poslední době neužijeme,ale z dětství ho mám stále na paměti. Stavěly jsme jako děti bungry,sněhuláky a na každém kopci sáňkovaly a lyžovaly  houfy dětí. Sněhu bylo hodně a naše radost z něho veliká. Kéž by na Vánoce bylo sněhu dost. Dík za hezký verš....

Soňa Prachfeldová
						5.12.2020 09:32
						Bílý sníh vyvolává vzpomínky na bezstarostné dětství, kdy jsme se vraceli domů k mamince a k teplému čaji a vánočnímu cukroví. Díky . Jitko vše nejlepší k Tvému dnešnímu svátku :-)

Jitka Hašková
						5.12.2020 09:16
						Díky, krása.

Zuzana Pivcová
						5.12.2020 09:04
						Jsou to zodpovězené i nezodpovězené otázky, ale ten křehký sníh je v Tvých verších slyšet, díky.

Načíst starší příspěvky